| Flöricicä a întrebat:

Sunt tare curioasa cine credeti ca merita sa castige dintre locul 3 si 4 aseara la romanii au talent(2 aprilie)? Grupul akikai sau baiatul acela Alexandru? Cine are aceeasi parere cu mine primeste fundawinking!

Răspuns Câştigător
| Andreyutz a răspuns:

Eu zic ca Alexandru ar fi trebuit sa castige pentru ca are un talent incredibil.Sunt de parere ca grupul Akikai a castigat pentru ca continea copii (nu ca nu ar fi fost talentati dar Alexandru merita mai mult sa ajunga in finala.

16 răspunsuri:
| Jessica a răspuns:

Alexandru evident. El a fost mult mai bun decat asazisii "karatisti". Am vazut era atat de emotionat. Saracu de el... Si un copil l-a imitat pe MJ. Eu una pe el l-as fi ales.

| kleorys a răspuns:

Ceau Grupuk Akikai deoarece ei pot aduce ceva nou in finala! Din pacate Alexandru (desi mi a placut foarte mult) nu cred ca ar putea aduce ceva nou pentru distrarea publicului...

| DouaPuncteIcs a răspuns:

Michael jacksonlaughing

| GameMaster23 a răspuns:

Alexandru, daca nu erau copii din grupul akikai nu mergeau mai departe... (parerea mea)

| Biu a răspuns:

Din punctul meu de vedere Alexandru cred ca merita sa fie. Dar na.

| mihaelapisica a răspuns:

Buna,eu zic ca trupa Akiai are mai multe sanse pentru ca sunt un grup unit si merita o sansa, nu las descuraja nici pe alexandru, insa Treupa Akiai au facut ceva mult mai tare :
-au rupt caramizi deasupra capetelor
-au stat pe cuie
-au facut acrobatyie
Te rog am ghicit fundita?

| alex1cristian a răspuns:

Eu cred ca amandoi

| cristi2531 a răspuns:

Alexandru

| NaDeJa a răspuns:

Dupa parerea mea, Alexandru...a dansat foarte bine!

| Catafu a răspuns:

Alin Alexandru Imre cred eu ca trebiuia sa mearga in finala deoarece chir are talent si nu multi pot face schemele acelea asa de bine ca el si totusi el e destul de mic.in schimb akikai a facut exact acelasi lucru ca si la preselectii si acum la semifinala sau mai si incurcat adica fetita aia mica ...eu vroiam alin ...paaa

| Deutssa_4531 a răspuns:

Alexandru(MJ)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alexandru merita! Pentru ca el avea talent! Dar asta e!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca acei tineri sportivi au un rol mult mai important in lume decat miscarile unui mort, care vor fi uitate.un sp[ort trebuie si va dainui prin daruirea unor tineri si imbunatatirea tehnicilor si a sanatatii oamenilor.

| Meridiam1 a răspuns:

Grupul akikai
e mult mai greu sa faci miscarile acelea

| Ionyk13 a răspuns:

Alexandruhappy

| PaTy_7918 a răspuns:

Eu cred ca Alexandru :X :X :X