Eu zic ca Alexandru ar fi trebuit sa castige pentru ca are un talent incredibil.Sunt de parere ca grupul Akikai a castigat pentru ca continea copii (nu ca nu ar fi fost talentati dar Alexandru merita mai mult sa ajunga in finala.
Alexandru evident. El a fost mult mai bun decat asazisii "karatisti". Am vazut era atat de emotionat. Saracu de el... Si un copil l-a imitat pe MJ. Eu una pe el l-as fi ales.
Ceau Grupuk Akikai deoarece ei pot aduce ceva nou in finala! Din pacate Alexandru (desi mi a placut foarte mult) nu cred ca ar putea aduce ceva nou pentru distrarea publicului...
Alexandru, daca nu erau copii din grupul akikai nu mergeau mai departe... (parerea mea)
Buna,eu zic ca trupa Akiai are mai multe sanse pentru ca sunt un grup unit si merita o sansa, nu las descuraja nici pe alexandru, insa Treupa Akiai au facut ceva mult mai tare :
-au rupt caramizi deasupra capetelor
-au stat pe cuie
-au facut acrobatyie
Te rog am ghicit fundita?
Alin Alexandru Imre cred eu ca trebiuia sa mearga in finala deoarece chir are talent si nu multi pot face schemele acelea asa de bine ca el si totusi el e destul de mic.in schimb akikai a facut exact acelasi lucru ca si la preselectii si acum la semifinala sau mai si incurcat adica fetita aia mica ...eu vroiam alin ...paaa