anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunte o mare admiratoare a navei Titanic, deci vreau sa aflu cat mai multe despre el. Diversele site-uri pe care le accesez nu-mi proavoca decat nelamuriri, cum ar fi latimea(28 m - 28, 22 m - 35 m), lungimea(269, 1 m - 269 m -peste 270 m), ora scufundarii(23:39 -23:40 >-Pai, toti spun 23:40, dar eu, personal, ma gandesc. pana cand s-a anuntat de iceberg...pana cand s-au speriat aia, pana cand credeau c-au scapat, pana cand le-a spus capitanul sa noteze ora in jurnalul de bord, o fi trecut un minut, nu? ), nr pasagerilor (2222 -2223 - 2227 - 2207?), supravietuitorii (705 -706 ), decedatii (1502 - 1517 -?); plus multe altele.
Si-acum eu (ma) va-ntreb. care-i adevaru'?
Funda, celui care-mi da cel mai explicit si bun raspuns. Va multumesc mult. Faceti o treaba excelenta love struck.

6 răspunsuri:
| Peppy a răspuns:

Si eu cred la fel:VA DISPAREA.
nu sunt sanse sa mai ramana altor generatii.
Stiu un singur lucru:ma sperie imaginile.Deci intr-un fel sunt bucuroasa ca dispare si in altul nu sunt.Se pierde o avere foarte mare.

| EuElyEla99 a răspuns:

App vezi a aparut titanic 2 iti recomand sa il vezi mie imi place:X:X:X:X:X

| adyzone a răspuns:

Ionutzsteaua86 eu am auzit altceva: http://www.descopera.ro/......-20-de-ani

| ionutzsteaua86 a răspuns:

Am auzit ca unii au vrut sa scoata titanicul din apa si sa il puna la muzeul TITANIC din Liverpool insa si-au dat seama ca daca il va scoate din apa acesta se va deteriora si se va sfarama in bucati asa ca titanicul v-a ramane sub apa, din cate spun unii, pana la sfarsitul lumii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dap,asa e.Va disparea, din pacate.Insa in anul 2020, am auzit ca se va contrui un altul...cu desing 95% asemanator cu Titanicul.Ma rog,se va numi tot Titanic,doar ca va avea motor electric, deci va avea doar un cos(pentru ventilatie ), nu 4 cum avea Titanicul; el avea motor termic.Sii...Rofede,Titanicul,cica s-ar fi scufundat de tot pe la 02:20, 15 aprilie.

| Rofedex a răspuns:

Buna ancutsa. Nava avea 269, 1 metri lungime; 28.22 metri latime. Problema cu ora scufundarii, este ca nu stie exact. toate variantele sunt pure estimari. Nimeni nu stie exact ora scufundarii. Se stie exact ora impactului cu icebergul, dar ora scufundarii nu. Au fost 2224 de calatori, dintre care au supravietuit 706 si au murit 1518. Sper ca te'am lamurit. O seara buna