Incerci sa decupezi porumbeii incearca cu GIMP ca e mai usor de folosit, si este free. Apoi ai in stanga la tool-uri o foarfeca (Sccisors) si decupezi porumbelul (daca fundaluri are culori asemnatoare cu cele ale lui va fi putin mai greu) si apoi il copiezi pe un alt layer, iar cel cu background-ul il stergi si il inlocuiesti cu un fundal alb.
PS: mai are si functia de Foreground Select Tool dar uneori devine cam enervanta
Incearca in felul urmator:cu instrumentul "magic wand tool" selecteaza porumbeii, dupa care adauga inca un "layer". In fereastra respectiva vei alege "background color". Selectezi acel layer nou, pe urma din bara de unelte alegi instrumentul "fill color"(acea galetusa), te duci la paleta de culori, alegi culoarea alba, si la final dai click pe background.
Sper sa reusesti. Bafta!
P.S. Pe youtube gasesti multe tutoriale despre Photoshop CS6.
HMmmm, da dar nu stiu sa decupez tot porumbelul imi da numai pe bucati
Incearca sa dai click pe desen, si in acelasi timp apasa si tasta shift.
Oricum multumesc... dar... nu merge!
Uite aici un tutorial despre cum poti schimba background-ul:
http://www.youtube.com/watch?v=ly0xxi3_JpI
Diferenta este ca tu nu vei alege pentru noul layer o alta imagine, ci vei da click efectiv pe "new layer", iar in casuta aparuta vei selecta "white", NU "transparent".
Atentie, dupa ce selectezi din bara de instrumente " quick selection tool", dai click pe background si vei tine mouse-ul apasat pana selectezi tot fundalul.
Iti repet, pentru a invata cum se foloseste Photoshop-ul, urmareste pe youtube tutorialele.
Bun, il am...cum procedez cu el?
adica cum procedez sa fac fundalul alb?
Dai la unelte pensule, selectezi culoarea si desenezi
paulla_4248 întreabă: