Tinand cont ca pleci din Focsani daca imi aduc aminte bine, drumul te ajunge in jur de 500 de lei dus intors (depinde de consumul masinii, eu am calculat cu 6l/100km).Iti vor ramane bani si de mancare si de cazare pentru aproximativ 2 nopti.De mancat nu o sa prea ai timp pentru ca o sa vizitezi mult, asa ca o sa mananci ceva asa din mers.Eu zic ca iti ajung banii pentru drum, cazare si mancare, dar ca sa fii sigura mai pune niste banuti pentru cheltuieli neprevizibile.
Depinde de unde pleci. Ca daca pleci din Oradea sau din Arad cu plinul facut 1000 lei e suficient sa stai 3-4 zile in Ungaria si nici nu e nevoie sa dormi in masina.
Daca pleci din Iasi sau Constanta 1000 lei te costa doar drumul dus intors... si decat sa dorm prin parcari, care oricum nu sunt cele mai sigure in Ungaria mai bine stau acasa, sau ma duc o 2-3 nopti la Brasov
Cu un buget de 1000 lei care reprezinta circa 65.000 de Ft. poti petrece o vacanta minunata de 3-4 zile in statiunea situate in localitatea Hajduszoboszlo din apropierea orasului Debrecen. Pentru a afla mai multe acceseaza link-ul si iti vei putea face o impresie pe baza relatarilor celor care au vizitat-o macar 1 data. http://amfostacolo.ro/impresii-sejur.php?sid=462
Cam suna a aventura, iar banii sunt cam putini. Daca poti sa dormi in masina (eu, spre exemplu, daca nu-s intr-un pat si daca e galagie sau lumina nu pot absolut deloc sa adorm), sa mananci pe unde apuci, cum zici tu si, cel mai important, daca ai si un plan B, ceva in genul: daca raman fara bani, am pe X sau pe Y care poate sa-mi puna suma asta pe card si sa ma intorc, atunci eu zic ca ar fi o experienta frumoasa. Daca, insa, mergi singura si risti sa ramai pe acolo fara bani, cumulat cu faptul ca te expui unor oarecare pericole, pe langa lipsa de confort, dormind in masina, eu zic ca nu-i atat de buna ideea.
Cristiano_4083 întreabă:
anonim_4396 întreabă: