Imi place foarte mult sa citesc. Mi-au placut ( si ti le recomand ) : Nunta in decembrie de Anita Shreve, Masca de Dean R. Koontz, Omul cu masca de fier de Alexandre Dumas, Negura de Miguel Unamuno, Turistul singuratic de Tudor Popescu, M-am hotarat sa devin prost de Martin Page, Domnisoara Christina de Mircea Eliade, Floare Intunecata de John Galsworthy, Leaganul Pisicii de Kurt Vonnegut. Lista de lecturi e mare dar e greu sa imi aduc aminte acum toate cartile si trebuie si sa plec. Oricum, cele postate de mine spun eu sunt deosebite.
Pai am citit Circul Ororilor (de Darren Shan), Vampiratii, Contele de Monte-Cristo (3 volume de Alexandre Dumas) astea mi-au placut cel mai mult.
Recomand Contele de Monte - Cristo, Winnetou, si daca te pasioneaza seria de romane politiste de Agatha Christie, am apucat sa citesc cateva si crede-ma, merita.
Anna Karenina - Lev Tolstoi. Iubesc cartea asta, este favorita mea pentru totdeauna.
Veronika se hotaraste sa moara - Paulo Coelho
Goana dupa cumparaturi la New York - Sophie Kinsella
In deriva - Stephanie Gertler
Slam - Nick Hornby
Sa fiu sincera. nu-mi place sa citesc.si cand este vorba de invatat zic ca mai stau 5 minute si ma apuc. apoi cand trec cele 5 minute zic mai stau ca am timp.asa si cu cititul
Andrada97 întreabă: