| ancutzadracutza a întrebat:

Buna TPU.Va rog din toata inima sa imi raspundeti mi-am luat un Beyblade stiti voi un titirez dina cela care apare intr-un desen cu numele de Beyblade Metal Fusion si vreau sa stiu care este cel mai bun si cel mai prost varf cel din fier, cauciuc, sau plastic? Dau fundita celui care imi da cel mai explicit raspuns(adica sa imi spuna de ce ala e cel mai bun si ala e cel mai prost). Va rogggggggggggggggggggggggggggggg sa raspundeti cat mai repede!

Răspuns Câştigător
| Omulambitious a răspuns:

Buna cel de fier de exemplu L-Drago are varf de fier si este cel mai bun bleyblade dar si basalt horogium dar daca ai observat(cea ce cred ca da), storm pegasus nu se lupta asa bine pentru ca are de plastik precum si cele cumparate de la magazinhappy si cauciuc adica:Mad Gasher are cauciuc si la el nu se intampla nimic e ca o gelatinta adica fi atenta:
Locu 1:Fier
Locu 2:Cauciuc
Locu 3tonguelastic
Funda plz:?

| ancutzadracutza explică (pentru Omulambitious):

Eu am varful din cauciuc la bey-ul meu, zici ca ar trebui sa il schimb cu nunul de plastic?

5 răspunsuri:
| Omulambitious a răspuns:

Nu neaparat e foarte bun si de cauciuc ca respinge restul e ca si o gelatina intelegi cand sari pe ea nu poti sa o distrugi nici cu un gras de 500 kg (fier) e foarte bun si cauciuc funda lz?

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

Pai o sa iti zic eu adevarat:
1)adevarat e fier
2)tot cauciuc
3)plastic tongue

Sa iti spun cum castiga si unde-s bune :
Fier:in luptele cu arena plata care un bey poate iesi din invartire.Stii tu.
Cauciuc:pe strada.Deoarece el nu are ce pati ca respinge pietrele sau ce-o fi acolo.De fapt in realitate poate din rotatia lui imens de buna sa ia pietrele si sa le arunge in jur.Doar pietricele.
Plastic:in arena de aia in care nu poti iesi din ea ca are margina inalta.Deoarece poate respinge atacul.Gen varfu lui Twisted Tempo.Si uite niste bleybladuri bune in realitate.Meteo-L-Drago,Samurai Pegasus(da exista cauta pe net), Rock Varies si Yunix.Doar Yunix il cheama.Dar greu de gasit sunt : Samurai Pegasus, Varies si Yunix.Ca sunt excelente.

| Calin_Marius_1970 a răspuns:

1.varf plat de plastic invelit in cauciuc
2.varf plat de fier
3.varf rotund de fier
4.varf ascutit de fier
5.varf plat de cauciuc
6.varf rotund de cauciuc
7.varf ascutit de cauciuc
8.varf ascutit de plastic
9.varf rotund de plastic
10.varf plat de plastic
Dar nu conteaza doar varful

| InFyNiTy a răspuns:

Cel mai bun varf in arana este cel din cauciu da atac iar cel de plastic echilibru iar in lupte de stra (fara arena) este cel de fier deoarece nu se toceste dar este un pericol la cele de fier poate sa iti strice beyblade-ul deoarece iti rupe de la spin track cele doua chesti de care se prinde varful.