| Infern0 a întrebat:

Buna TPU.Va rog frumos stie cineva cum pun iteme in shopuri pe metin2privat parca tr sa scriu codul itemului care vreau sa-l pun dar nu stiu cum sa-l pun in shop va rog frumos ziceti-mi, mai bine poate inteleg mai bine daca imi ziceti pe mess id meu e alexutz9965. Dau funda si vot folositor!

Răspuns Câştigător
| supernatural2011 a răspuns:

Aa :/
fii atent...tu daca esti GA, trebuie sa ai un program (am uitat cum se numeste) in care acolo iti apare fiecare magazin in parte si orice item.Tu iei itemu si il pui intr-o casuta de acolo (eu programu asta il folosesc, nu stiu daca oi avea tu altul) si dupa aia alegi coordonatele magazinului si il pozitionezi pe harta (exemplu map1 345,123) si dai save laughing

3 răspunsuri:

Bro...salut?! tongue
In primul rand nu trebuie sa pui nici un cot.pur si simplu te duci la Magazinul General,cumperi manunchi deala, te duci undeva, iti dai armura jos si dai clik dreapta pe Manunchi.Acolo pui orice item vrei si dai sa scrii banii...nimic complicat. big grin

Daca ti-am fost de ajutor da si tu o funda big grin

| Infern0 explică:

Nu ma eu am ga pe un server privat nu ai inteles nu ca stiu sa fac shop eu vreau sa stiu cum bag iteme in shop cum ar fi la mag general ga/gm a pus o arma pe nume poison eu vreau sa pun mia multe iteme vreua sa-mi scimb server ai inteles? Eu sunt ga pe un server mai vreua raspunsuri. Funda si votwinking

Da si tu o funda mai sus daca te-am ajutatlaughing