Iti plac desenele nu, fetito? Atunci hai sa iti spun eu cum e treaba.NU ai cum sa obtii acele id-uri.Iti dai seama ca "vedetele"astea ar avea in lista prea multe persoane necunoscute. Ce a zis oana sunt niste baliverne.
Normal ca nu ma asteptam la funda. Dar iti dai seama ca daca ai intra pe mess ai fi asaltat cu multe saluturi si nu ai avea timp sa le raspunzi tuturor.
Inchipuie-ti ca tu esti Taylor Swift de ex. Si tot globul vrea id. ul tau. Ai putea sa le raspunzi tuturor? Nu ai prefera un id. privat si restrictionat?
DonAnonymius, daca as fi eu vedeta da, recunosc, as avea un ID personal, dar as avea si unul public.
De ce? Pai, care e rolul celebritatii? Ce persoane m-au ajutat sa devin celebra? Fanii, nu? Atunci ar fi nedrept sa uit de ei, sa ma port asa cu ei, deoarece datorita lor fac ceea ce fac.
Asa ca mi se pare nedrept ce face Taylor, si sper ca nu te asteptai la funda, nu?
Demi: demi_pink_angel, miley: mmiley_miley_cyrus miley_mmiley_cyrus. Sper ca te vor ajuta, da ca vrei si alte id-uri roaga-le sa iti spuna. Mult succes!
Ashley:*:*_love music.miley_cyrus@hanna.selena##:d:*gomez.taylor.swift.jonas-broather.