Sincer...habar nu am ce sa cred numai Dumnezeu stie ce se va intampla si daca lumea crede tot ce se zice la tv. asta e; daca tu crezi in Dumnezeu, te gandesti ca in fiecare zi in care ai trait e ultima, si ca maine s-ar putea sa numai fi, e o invatatura destul de buna...zic eu
A inceput Apocalipsa:(( Sfarsitul lumii vine:O:O:O Nu vreau sa mor:(( Nu crezi? Vezi live Intreaga Catastrofa din America pe http://www.xqs.ro/apocalipsa-live! Strigati la Dumnezeu cu Toata Puterea! :(
Eu cred ca nu.Prima oara a zis ca vine astazi la 18 si acum cica la 4 dimineata.Pai ce face apocalipsa si-a luat concediu pentru coafor? BE SERIOS!
Nuuuuuu.Bineinteles ca nu se va intampla.Nu iti dai seama cati bani iau astia care dau declaratiile astea.parca spuneau ca in 2012.Prostiiiinu ascultati
La ora 18:00 ora Americii, ora 4 Romania.In biblie e o comfirmare din cate am auzit dar ce o vrea Dumnezeu si mai stiu de la tata(i-a spus bunicasu cand era mic) ca o sa apara bani de plastic...si au aparut...si o sa fie de toate in vitrine, dar nu o sa avem bani sa cumparam si chestia cu sfarsitu.Doar Dumnezeu hotaraste, dar dc acum?
Shinigami_6117 întreabă: