| Sclipiciii a întrebat:

Voi credeti in iubire? Eu cred ca iubirea se naste din respect. Iubirea pote fi si falsa.Sunteti de acord cu mine? Raspuns indetaliat=funda!

6 răspunsuri:
| AndreiGabi a răspuns:

Da,cred.Nu cred in iubire la prima vedere.Nu poti iubi pe cineva doar pentru felul in care arata.
Respectul intra in definitia iubirii dar nu neaparat duce la iubire.Nu stiu daca ceva anume da nastere iubirii.Asa este firea noastra, avem nevoie de o persoana langa noi. Poate nu ii puteam crea un portret in cap, dar cand o gasim si ajungem sa o cunoastem
realizam ca suntem dependenti de ea.

| bogdang a răspuns:

Cu totii credem, dar foarte putini o fac pana la capat. Iubirea nu se naste din nimic, ea doar "creste" in timp din alte sentimente, din afectivitate, din prietenie. Iubirea poate fi si falsa intr-adevar, dar cel care e capabil de ea nu va iubi niciodata cu adevarat. Pentru fiecare, definitia iubirii e diferita, dar cat timp iubesti pe cineva, respectul nu va lipsi din relatie.

| AislinnLowery a răspuns:

Iubirea este o afacere inselatoare, doar cand te uiti in trecut poti sa iti dai seama intr-adevar ce a fost.
"Dragostea este o poveste straveche, dar care este totdeauna noua." - Heinrich HEINE.

| CrisyMiny a răspuns:

Eu sunt de acord cu tine! happy

| DdDdde a răspuns:

Da cred in iubire pai fara iubire nu am mai fi umani.si fireste respectul este necasar intr-o relatie.si da poate fi si falsa.

| Gaabi32 a răspuns:

Da eu cred in iubire.si se zice ca iubesti cu adevarat doar o data in viata.E adevarat ca iubirea se naste dese ori din respect dar se mai naste si din alte punte ce vedere cum ar fi fizicul Iubirea nu e ''falsa''Exista iubiri cum zici tu false bazate doar pe sex dar de fapt asta nu e iubire adevarata e doar o nevoie.