Eu sincer chiar nu imi doresc un Iphone... poate pentru ca as folosi bani in alte scopuri mult mai utile[pentru haine]. Majoritatea isi cumpara IPhone-uri pentru. a impresiona.
Sincer, eu nu îmi doresc iPhone pentru că mi se pare că oamenii care au iPhone şi Samsung Galaxy (1, 2,3) şi telefoane de ultimă generaţie se dau mari că au telfoane faine şi frumoase şi mai nu ştiu cum. Eu sincer mă mulţumesc cu telefonul meu Nokia Asha 200 şi atât. :* Scuze dacă te-am deranjat cu răspunsul meu pentru că tu ai întrebat de ce ne dorim un iPhone nu de ce nu ne dorim, dar eu asta cred.
Poi ...majoritatea isi doresc iPhone pentru ca acum este o fita, dar are o tehnologie cica "mai avansata" decat alte telefoane. Acum exista si Galaxy s1, 2,3 care sunt la fel sau mai bune...acum fiecare dupa preferinte.Din partea mea degeaba iti iei un iPhone 5 acum iar peste ceva timp apare modelul mai nou si deja cel pe care il ai este demodat.Insa daca il iei pentru ca chiar il folosesti la munca sau pentru jocuri cred ca merita!
•.•°..::paffy::..•.•° întreabă: