Eu cred ca "prieten" in ziua de azi e mai mult un apelativ. De care ma folosesc si eu, ce-i drept. Dar stiu sa fac diferenta si-mi pot numara prietenii pe degetele de la o mana.
Stiu ca este cel mai mare defect al meu (am foarte mare incredere in oameni si niciodata nu ma invat minte) dar cat despre prieteni...adevarati am 2-3 amici... zeci
De acord... daca nu stii nimic si nustie nimic despre tine nu are cum sa-ti fie un bun orieten,pentru. ca nu te cunoaste,nu te intelege.dar ar putea fi inceputul unei adevarate prietenii.
Oamenii numesc pe oricine prieten pentru. a-i arata pers. respective ce mult inseamna pentru ei, dar de multe ori, doar din interes.Azi multi umbla dupa averi materiale si nu morale(calitati).
Si eu credeam ca am o "BFF".O ajut tot timpul la teme si la scoala si de obicei nu astept nimic in schimb.Dar daca nu o ajut o data la ceva zice "vezi cum esti". Cred ca a inceput sa profite de mine.Acum singurii mei prieteni adevarati sunt:sora mea, mama mea si tatal meu pentru. ca stiti cum se zice:"Prietenul la nevoie se cunoaste"
Nu exista prietenii ci doar interese comune
asa incat cuvantul prieten este intr-adevar supraestimat.