Buna dimi! pai nu cred ca sunt prea multe, pentru ca nici prieteni nu sunt multi, ii poti numara pe o mana si tot ai mai avea loc...prietenia e cv ce leaga int-re 2 s-au mai multe persoane, prietenul adevarat nu te injoseste, nu te tradeaza, si ajuta atunci cand ai nevoie de el, a ajuta nu inseamna numai material, inseamna sa puna umarul pentru ca tu sa poti plange, adevaratul prieten nu intreaba niciodata; de ce? cand? nu pot acum, las-o pe mai tarziu, sunt ocupat, etc, adevaratul prieten va zice mereu : Cu mare drag te ajut prietene si voi fi langa tine in 5 min, chiar daca sti ca sta cam departe si face jumate de ora, asa percep eu o prietenie si cred ca asa ar trebui sa fie, dar din pacate, azi prietenul te vinde.
Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang, iar cand ochii plang, mana sterge lacrimile!
Funda?
Eu am un singur prieten, il numesc prieten pentru asa este.
Cand era totul bine era cu mine dar si când mi-a fost greu parca era mai mult cu mine, si m-a ajutat foarte mult!
Asta înseamnă prietenie: și la bine și la greu, acela e un adevărat prieten! numai bine!
adolescentalainceputdedrum întreabă:
dmalexandru întreabă:
anonim_4396 întreabă: