| кαтнєяιιηєPιєяcє a întrebat:

Bună TPU happy. Vreau și eu niște statusuri, mai diferite. Nu de dragoste. Puțin mai. triste. Dau fundiță! puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

-Am învăţat că durează ani să câştigi încredere şi doar câteva secunde să o pierzi.
-Va veni o dată vremea când în urmă vei privi... ai vrea să reînvie toate bucurii şi nebunii... dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATĂ numai amintirea spune că "Aşa a fost odată!"
-Nu răscoli cenuşa trecutului că vor ieşi scântei care te vor arde.
-Nu merită să plângi pentru nimeni, iar cei care merită nu te vor face să plangi.
-Când îţi va fi dor de mine aminteşte-ţi un singur lucru: m-ai lăsat să plec.
-Am pierdut tot ce aveam şi după aceea mi-am dat seama că nimic din ce am pierdut nu era al meu într-adevăr.
-Ai fost fructul interzis din care am gustat, acum fără tine totul este schimbat.
-Învaţă să învingi lacrima cu un zâmbet chiar şi atunci când doare.
-Îmi va fi dor, îmi va fi rece, dar timpul nu vindecă... ci doar va trece.

6 răspunsuri:
| DayByDay a răspuns:

-Te astept cu nerabdare, mi-e dor de tine mi-e dor de amandoi, mi-e dor de zambetul tau mi-e dor de noi…

-Cel mai frumos lucru in viata este sa iubesti dar… cel mai trist este sa nu fii iubit…

-Te-am iubit candva dar tu ai stricat tot si acum nu mai vreau sa stiu nimic de tine …

-Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang … nu mai pot … te iubesc si te vreau inapoi

-Privesc in urma cu ochii inlacrimati… toate clipele au trecut si au lasat un gol mare in inima mea…

-Cand avem in fata niste mari comori nu ne dam seama niciodata …

-Te astept cu nerabdare, mi-e dor de tine mi-e dor de amandoi, mi-e dor de zambetul tau mi-e dor de noi…

-Cel mai frumos lucru in viata este sa iubesti dar… cel mai trist este sa nu fii iubit…

-A cazut si ultima petala de trandafir … s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna

-Mi-ai furat inima si ai luat-o cu tine … m-ai lasat undeva, de unde nu mai pot privi, de unde nu mai pot scapa!

-E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc … traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata …

-Fiecare cuvant e o speranta in plus … fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez!

M-am schimbat si pot visa acum, nu mai vreau sa cer, voi obtine oricum!

Dati-mi un vis de trait caci realitatea ma omoara!

Stau singura cate-odata, ma ascund sa fiu cu tine.Privesc o poza veche, tresare o amintire!

Te caut dar nu te gasesc, iar ratacesc... mi-e dor! Uneori ma trec fiori cand privesc rasaritul in zori.

M-am obisnuit sa ador o iubire care m-a ucis.

Aproape in fiecare seara adorm cu tine-n gand iar gandul asta ma omoara.

Las visele inutile in spatele meu si incerc sa fiu realista, lumea asta mi se pare prea rea, prea egoista.

Cateodata poate c-am mai facut si prostii, dar le-am lasat pe toate de dragul tau, sa stii.

Te gandesti mereu la el, esti cu telefonul in mana. A trecut inca o luna si el tot nu mai suna...

Asa ca n-ai cum sa ma ranesti.Cineva, candva era expert in asa ceva.

Ma pierd in intuneric, in jur totul e pustiu.As vrea sa iubesc, dar parca nu mai stiu.

Si imi aprind o tigara ca poate asa n-o sa mai doara.

Singura alerg prin ploi, ispitita ca de-un pacat si te-as cauta daca as afla pe ce drum ai plecat.

| aniiledha a răspuns:

-E clipa ce inevitabil m-a ajuns. pentru o secunda toti ochii s-au oprit din plans
-M-ai "omorat" de-atatea ori ce as putea sa iti doresc decat sa mori! sau iti propun acum un truc: raman eu om si tu un porc
-Fac colectie de amintiri nefericite
In inima mea iubirea sa moara, mancata de carii in ritm de vioara, sa planga, sa urle in bezna murdara.
-Eu fac baloane de sapun. Baloane frumoase, ce plutesc in aer. Baloane care zboara pana la cer, intocmai ca visele mele. Si intocmai ca visele mele, se sparg si se risipesc
-Promisiuni uitate, nepasate,
Amintiri și vise destrămate,
Vorbe sincere ce au trecut pe langă noi,
Imagini derulate cu noi amândoi…
-
Stau în camera mea rece … Privesc în jur si mi se pare că pereții se strâang in jurul meu … Mă simt singură … Totul e întunecat și rece, întocmai ca inima mea … Închid ochii și încerc să uit de tot …

-
Azi esti orbit de fericire si ai uitat că cineva traieste doar pentru tine. Dar mâine vei cădea dintre nori si vei privi în urma … mă vei vedea acolo si vei ști ce înseamna regretul

-Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor sad

-Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc.

-Am pierdut tot ce aveam şi după aceea mi-am dat seama că nimic din ce am pierdut nu era al meu într-adevăr.

-Zambete… Priviri desprinse din vise… Inca mai sper la cele promise… De ce imposibilul nu este permis? De ce imi doresc doar ce`i interzis.

-Orice minut, e un inceput, viata merge inainte indiferent de ce ai facut, poate ai gresit, poate ai mintit, ti-am mai spus, ne vedem acolo sus.

-Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara. A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute

| SIsi321j a răspuns:

Sa nu ma intrebi iubitul meu,

In lipsa ta daca mi-e greu,

Sa nu ma-ntrebi daca iubesc,

Sa nu ma-ntrebi daca traiesc,

Sa nu ma-ntrebi daca mi-e dor,

Sa nu ma-ntrebi de vreau sa mor,

Sa nu ma-ntrebi daca mai pling,

Sa nu ma-ntrebi ce am in gand,

Sa nu ma-ntrebi ce-i frumusetea,

Si suferinta si tristetea;

Sa nu ma-ntrebi ce-i fericirea,

Nici daca am cunoscut iubirea,

Sa nu ma-ntrebi daca zambesc,

In jur de pot sa mai privesc,

Sa nu ma-ntrebi daca ma doare,

Nici daca vad pe cer ca-i soare,

Fara sa-ntrebi am sa-ti raspund,

Frumosul meu cu suflet bland,

La orce-ai vrut sau vrei sa stii,

Raspunsuri, inger vei primi,

In lipsa ta mi-e greu iubire,

Iubesc, traiesc an amintire,

De chipul tau imi este dor,

Eu fara tine vreau sa....mor,

In noapte lacrima-mi ascund,

De dragul tau iubire pling,

Cu tine-n gand adorm cu greu,

In vis apari mereu mereu,

Cei frumusetea? chipul tau,

Cei suferinta? dorul meu,

Cei tristetea? viata mea,

De-ar fi s-o pierd nu mi-ar pasa,

Ca am putut sa te cunosc,

Sa te ating suflet frumos,

Si am putut sa-ti simt iubirea,

Si am aflat ce-i fericirea,

Daca zimbesc o fac prin lacrimi,

Daca privesc nu-s ochii mei,

Ca nu mai am lumina inger,

De cand te-ai departat de ei,

Nu stiu, nu vad daca e soare,

Nimic acum nu are rost,

Secunda fara tine doare,

A fost frumos, frumos... a fost!

Am Invatat Ca Dureaza ani Sa Castigi incredere
Si Ca Doar In Cateva secunde poti sa o Pierzi...

Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi.

Nu rascoli cenusa trecutului
Ce vor iesi scantei
Care te vor arde!crying

| nicolae26 a răspuns:

Daca vrei sa rascolesti si poate sa iti gasesti ceva ce te multumeste intra pe http://nicolae24.wordpress.com/ e blogul meu :) apropo, n-am facut asta pentru funda deci nu-mi da nici o funda... mi-ar placea totusi sa putem vorbi

| madylicaaaa a răspuns:

Ma simt straina aici mai bine as pleca...sa uit de toti sa fiu doar eu j persoana mea

Întrebări similare