-Am învăţat că durează ani să câştigi încredere şi doar câteva secunde să o pierzi.
-Va veni o dată vremea când în urmă vei privi... ai vrea să reînvie toate bucurii şi nebunii... dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATĂ numai amintirea spune că "Aşa a fost odată!"
-Nu răscoli cenuşa trecutului că vor ieşi scântei care te vor arde.
-Nu merită să plângi pentru nimeni, iar cei care merită nu te vor face să plangi.
-Când îţi va fi dor de mine aminteşte-ţi un singur lucru: m-ai lăsat să plec.
-Am pierdut tot ce aveam şi după aceea mi-am dat seama că nimic din ce am pierdut nu era al meu într-adevăr.
-Ai fost fructul interzis din care am gustat, acum fără tine totul este schimbat.
-Învaţă să învingi lacrima cu un zâmbet chiar şi atunci când doare.
-Îmi va fi dor, îmi va fi rece, dar timpul nu vindecă... ci doar va trece.
-Te astept cu nerabdare, mi-e dor de tine mi-e dor de amandoi, mi-e dor de zambetul tau mi-e dor de noi…
-Cel mai frumos lucru in viata este sa iubesti dar… cel mai trist este sa nu fii iubit…
-Te-am iubit candva dar tu ai stricat tot si acum nu mai vreau sa stiu nimic de tine …
-Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang … nu mai pot … te iubesc si te vreau inapoi
-Privesc in urma cu ochii inlacrimati… toate clipele au trecut si au lasat un gol mare in inima mea…
-Cand avem in fata niste mari comori nu ne dam seama niciodata …
-Te astept cu nerabdare, mi-e dor de tine mi-e dor de amandoi, mi-e dor de zambetul tau mi-e dor de noi…
-Cel mai frumos lucru in viata este sa iubesti dar… cel mai trist este sa nu fii iubit…
-A cazut si ultima petala de trandafir … s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna
-Mi-ai furat inima si ai luat-o cu tine … m-ai lasat undeva, de unde nu mai pot privi, de unde nu mai pot scapa!
-E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc … traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata …
-Fiecare cuvant e o speranta in plus … fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez!
M-am schimbat si pot visa acum, nu mai vreau sa cer, voi obtine oricum!
Dati-mi un vis de trait caci realitatea ma omoara!
Stau singura cate-odata, ma ascund sa fiu cu tine.Privesc o poza veche, tresare o amintire!
Te caut dar nu te gasesc, iar ratacesc... mi-e dor! Uneori ma trec fiori cand privesc rasaritul in zori.
M-am obisnuit sa ador o iubire care m-a ucis.
Aproape in fiecare seara adorm cu tine-n gand iar gandul asta ma omoara.
Las visele inutile in spatele meu si incerc sa fiu realista, lumea asta mi se pare prea rea, prea egoista.
Cateodata poate c-am mai facut si prostii, dar le-am lasat pe toate de dragul tau, sa stii.
Te gandesti mereu la el, esti cu telefonul in mana. A trecut inca o luna si el tot nu mai suna...
Asa ca n-ai cum sa ma ranesti.Cineva, candva era expert in asa ceva.
Ma pierd in intuneric, in jur totul e pustiu.As vrea sa iubesc, dar parca nu mai stiu.
Si imi aprind o tigara ca poate asa n-o sa mai doara.
Singura alerg prin ploi, ispitita ca de-un pacat si te-as cauta daca as afla pe ce drum ai plecat.
-E clipa ce inevitabil m-a ajuns. pentru o secunda toti ochii s-au oprit din plans
-M-ai "omorat" de-atatea ori ce as putea sa iti doresc decat sa mori! sau iti propun acum un truc: raman eu om si tu un porc
-Fac colectie de amintiri nefericite
In inima mea iubirea sa moara, mancata de carii in ritm de vioara, sa planga, sa urle in bezna murdara.
-Eu fac baloane de sapun. Baloane frumoase, ce plutesc in aer. Baloane care zboara pana la cer, intocmai ca visele mele. Si intocmai ca visele mele, se sparg si se risipesc
-Promisiuni uitate, nepasate,
Amintiri și vise destrămate,
Vorbe sincere ce au trecut pe langă noi,
Imagini derulate cu noi amândoi…
-
Stau în camera mea rece … Privesc în jur si mi se pare că pereții se strâang in jurul meu … Mă simt singură … Totul e întunecat și rece, întocmai ca inima mea … Închid ochii și încerc să uit de tot …
-
Azi esti orbit de fericire si ai uitat că cineva traieste doar pentru tine. Dar mâine vei cădea dintre nori si vei privi în urma … mă vei vedea acolo si vei ști ce înseamna regretul
-Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor
-Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc.
-Am pierdut tot ce aveam şi după aceea mi-am dat seama că nimic din ce am pierdut nu era al meu într-adevăr.
-Zambete… Priviri desprinse din vise… Inca mai sper la cele promise… De ce imposibilul nu este permis? De ce imi doresc doar ce`i interzis.
-Orice minut, e un inceput, viata merge inainte indiferent de ce ai facut, poate ai gresit, poate ai mintit, ti-am mai spus, ne vedem acolo sus.
-Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara. A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
Sa nu ma intrebi iubitul meu,
In lipsa ta daca mi-e greu,
Sa nu ma-ntrebi daca iubesc,
Sa nu ma-ntrebi daca traiesc,
Sa nu ma-ntrebi daca mi-e dor,
Sa nu ma-ntrebi de vreau sa mor,
Sa nu ma-ntrebi daca mai pling,
Sa nu ma-ntrebi ce am in gand,
Sa nu ma-ntrebi ce-i frumusetea,
Si suferinta si tristetea;
Sa nu ma-ntrebi ce-i fericirea,
Nici daca am cunoscut iubirea,
Sa nu ma-ntrebi daca zambesc,
In jur de pot sa mai privesc,
Sa nu ma-ntrebi daca ma doare,
Nici daca vad pe cer ca-i soare,
Fara sa-ntrebi am sa-ti raspund,
Frumosul meu cu suflet bland,
La orce-ai vrut sau vrei sa stii,
Raspunsuri, inger vei primi,
In lipsa ta mi-e greu iubire,
Iubesc, traiesc an amintire,
De chipul tau imi este dor,
Eu fara tine vreau sa....mor,
In noapte lacrima-mi ascund,
De dragul tau iubire pling,
Cu tine-n gand adorm cu greu,
In vis apari mereu mereu,
Cei frumusetea? chipul tau,
Cei suferinta? dorul meu,
Cei tristetea? viata mea,
De-ar fi s-o pierd nu mi-ar pasa,
Ca am putut sa te cunosc,
Sa te ating suflet frumos,
Si am putut sa-ti simt iubirea,
Si am aflat ce-i fericirea,
Daca zimbesc o fac prin lacrimi,
Daca privesc nu-s ochii mei,
Ca nu mai am lumina inger,
De cand te-ai departat de ei,
Nu stiu, nu vad daca e soare,
Nimic acum nu are rost,
Secunda fara tine doare,
A fost frumos, frumos... a fost!
Am Invatat Ca Dureaza ani Sa Castigi incredere
Si Ca Doar In Cateva secunde poti sa o Pierzi...
Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi.
Nu rascoli cenusa trecutului
Ce vor iesi scantei
Care te vor arde!
Daca vrei sa rascolesti si poate sa iti gasesti ceva ce te multumeste intra pe http://nicolae24.wordpress.com/ e blogul meu :) apropo, n-am facut asta pentru funda deci nu-mi da nici o funda... mi-ar placea totusi sa putem vorbi
Ma simt straina aici mai bine as pleca...sa uit de toti sa fiu doar eu j persoana mea
Yurisa întreabă: