| Ana_Anna_1994 a întrebat:

Bună TPU, vreau nişte păreri despre paraşutism.
Îmi doresc enorm de mult să sar din avion cu paraşuta, chiar dacă preţul ajunge până în 10 milioane, merită să faci asta măcar 1 dată în viaţă, cel puţin aşa cred eu, nu?

În fine, atunci când sari cu paraşuta, m-am informat că trebuie să sari cu un antrenor foarte bun şi el îţi dă indicaţiile, nu?
Cred că atunci ai impresia că eşti "regele lumii", e ceva foarte frumos dar tot cred că voi simţi că îmi stă inima în gât şi că poate voi vomita laughing
Cineva care a făcut deja asta, îmi poate spune explicit, sentimentul?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Sari cu un parasutist care e in spatele tau si tu vei fi prinsa de el prin curele rezistente care nu se rup, tu vei viziona privelistea de la inaltime si el va coordona parasuta si aterizarea. Inainte de zbor vei primi niste instructiuni basice, nu vei vomita deloc in cadere. La sol nu cred daca nu mananci nimic inainte. Cateva sute de € costa spectacolul.

4 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

Este extraordinar. O priveliste magnifica. Numai tu si pasarile.
O liniste absoluta.

| MiKutzelu34546 a răspuns:

Eu cred ca dupa ce ai ajuns pe pamant ve-i zice:''Mai vreau odata!'' laughing

| Bianca145 a răspuns:

Eu nu am facut asa niciodata.Mie m-i se pare o idee prea tare si daca, chiar iti doresti poti sa incerci.Si cred ca este foarte frumos sa vezi lumea de sus.Acum trebuie sa te informezi de unde poti sa gasesti un antrenor bun sau nu stiu cati ani ai. Poate e o anumita varsa sau trebuie sa vb cu parintii
Funda.pls