| GabrielaIoana a întrebat:

Vreau sa creez un blog sau o comunitate pe facebook diferita de ce exista pana acum, ceva mai unic.Idei? Vreau cat mai multe optiuni si dau funda la ideea care ma va inspira.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Delia2107 a răspuns:

Nu recomandpagini de facebook. Ajungi sa cauti like`uri de la toti, ori comenteaza X, Y. Iti recomand blogul cu cea mai mare placere. Am si eu blog si este o placere. Toate ideile de mai jos sunt comune. Eu iti spun sa scrii ce simti, fara sa iti dai seama, lucrurile astea sunt foarte apreciate. Sa nu abuzezi de subiecte plictisitoare. Iubire, frica, curaj etc. ^-^ Succes!

| GabrielaIoana explică (pentru Delia2107):

Daca as vorbi numai despre mine nu as face nimic pentru ca nu vad de ce i-ar interesa pe altii asa ceva.
In ceea ce priveste facebook-ul ai dreptate sunt prea multi care cersesc like-uri dar si pentru un blog trebuie sa iti faci publicitate cumva.

| Delia2107 a răspuns (pentru GabrielaIoana):

Nu e vorba sa vorbesti despre tine, ci sa generalizezi. Eu una asta fac ^-^ Nu toti am trecut deja prin toate momentele vietii ca sa comentam, dar unii oameni chiar se regasesc in vorbele tale. It's funny. Si la faza cu publicitatea, nu iti face griji. oamenii afla repede daca il postezi pe facebook ( you know what I mean ) http://deliaioana.blogspot.com take a look, poate ajuta.

| GabrielaIoana explică (pentru Delia2107):

Frumos blog! E o idee foarte buna mersi.

17 răspunsuri:
| DimLight a răspuns:

Cum a zis delia2107 - pagina e lame, sunt milioane de pagini, daca vrei sa faci o comunitate fa un blog si un grup pe facebook, pagina e doar pentru strans likeuri care poate nu ajuta la nimic; insa inainte sa te apuci de ceva trebuie sa stii ce vrei sa faci altfel se numeste experiment/explorare

| SimonaCristina a răspuns:

- un actor/cântăreț
- anotimpul toamna
- sărbătoarea care urmează să vină
- școală
- ce îți vine în minte
- listă cu filme/melodii
Poți încerca să îl faci cu www.blogger.com ( blogspot ).

Dacă nu îți merge cu blogul, am altă idee: să faci o pagină de facebook unde faci albume cu poze artistice și tot ce vroiai să faci pe blog.

| SimonaCristina a răspuns (pentru SimonaCristina):

Funda, te roooog! Astea au fost ideile fostului meu vlog! Pa happy

| GabrielaIoana explică (pentru SimonaCristina):

De astfel de pagini e plin internetul dar totusi multumesc.

| Buburuzăăăă a răspuns:

Pai. daca ai talent la desen poti intra pe : www.desenatori.ro iar acolo poti desena dar trebuie sa-ti faci un cont ca la facebook vorbesti cu copii si comentezi desenele incearca e distractiv! SAU fa-ti un cont de TWWEEter sau messenger si vorbeste hu prietenii de ce nu si hi5?! Funda?

| GabrielaIoana explică (pentru Buburuzăăăă):

Asa cum am spus vreau ceva diferit.Pe www.desenatori.ro am avut cont si nu ma captat asa mult iar cont de twitter, facebook si messenger am deja.

| Buburuzăăăă a răspuns (pentru GabrielaIoana):

Pai descopera si tu ceva nou ex : joaca-te jocuri noi ( big farm ) etc IT GIRL incearca e distractiv!

Răspuns utilizator avertizat
| PandAndreea a răspuns:

Poti sa faci ceva cu filme, sa postezi videoclipuri de pe youtube, ale tale, si tu cu cei care fac parte din comunitate sa comentati. Sa poata si ceilalti sa puna filme. Sper ca ti-am fost de folos. Succes!

| GabrielaIoana explică (pentru PandAndreea):

Ar fi o idee sa incerc sa fac filme despre diverse subiecte dar astept si alte pareri.Multumesc!

| S0R1N a răspuns:

Poti scrie si tu ceva despre moda sau despre jocuri noi sau ce mai faceti la scoala etc

| GabrielaIoana explică (pentru S0R1N):

Sunt multi care fac asta deja dar multumesc.