| Petronela a întrebat:

Vreau sa joc lady popular, am incercat sa-mi fac cont dar nu pot:la user scrie user taken.Va rog frumos ajutati-ma...

Răspuns Câştigător
| Angiutssa a răspuns:

Mai adauga si tu niste cifre aiurea, niste xo sau ceva de genul asta, trebuie sa meargahappy

18 răspunsuri:
| lol1232 a răspuns:

Trebuie sa it schimbi numele la pe care il pui tu.big grin

| darrio2007 a răspuns:

Schimba-ti numele.

| Petronela explică:

Nu merge nici sa scriu alt usercrying

| Angiutssa a răspuns:

Trebuie sa iti gasesti alt nume de utilizator.happy

| Angiutssa a răspuns:

Multumesc pentru fundita! Ma bucur ca te-am ajutat!
Imbratisarihappy.

| Oti a răspuns:

Pune si tu la user "Maybelline" si o sa meargabig grin

| Bianca18 a răspuns:

Inseamna ca numele userului pe care ai incercat sa il scrii, este luat de alta persoana. Scrie altul si va functiona happy

| Asdgjkjgs a răspuns:

Pai alege alt user name pentru ca acela e deja folosit

| Frrramboise a răspuns:

Asta inseamna ca cineva a folosit acel nume...incearca altul, sau modifica-l un pic pe ala.PS: si eu joc ladypopular, anunta-ma cine esti in joc, daca vrei,batting eyelashes mult noroc! :* :* :*

| Giulya01 a răspuns:

Poy trebuie sa scrii alt user "user taken" inseamna ca userul pe care l-ai scris tu mai este luat de altcineva incearca alt user.

| Alina123477 a răspuns:

Asta inseamna ca cineva are deja acel user trebuie sa-ti alegi altul winking prima mea fundita?

| adynutza_9365 a răspuns:

Pmd dai pe lady popular bine ai venit nu pe welcome si pune petronela500 si pw pune si u petronelalove petronela star petronela100...

| Ðèηÿsá a răspuns:

Restarteaza calculatorul, apoi incearca din nou. Daca nu merge inseamna ca fac ceva modificari pe site.Asa mi se intampla si mie.
Funda?

| lovelovelove a răspuns:

Asta inseamna ca cineva are deja acel user trebuie sa-ti alegi altulwinking prima mea fundita?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti de ce ptc ca a mai fost pus userul ala si de altii pune si tu cool dupabig grinbig grinbig grin:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai numle acela a mai ost folosit incerca sal schimbi poate va merge un nume pe care iti vine in minte dar sa nu fie prea folosot ceva mai nefolost incearca sa vezi daca mere daca nu imi pare rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cunosc pe cineva cu acest user

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa... ti-a dat asa pentru ca usedul pe care l-ai ales era folosit de altcineva
incearca pana reusesti

Întrebări similare