| ramonikkk a întrebat:

Buna TPU vreau sa-mi spuneti absolut tot ce stiti despre justin bieber!

Răspuns Câştigător
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Stiu doar ca e gay si canta.straight face

| ramonikkk explică (pentru DarkOrbitMoon):

Nu cumva mata e gay?

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru ramonikkk):

Pe langa faptul ca nu sti sa scrii, nici nu cunosti definitia cuvantului "gay".
Cara-te si nu mai suge flecma atat.

| soloangel01 a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Like a boss!

| ramonikkk explică (pentru DarkOrbitMoon):

rolling on the floor vezi ca tu i scris primul gay asa ca taci din gura tongue

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru ramonikkk):

Ti-am spus sa dispari, chiar n-am chef de comentarii impertinente.

| Carmen100 a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Ii zici ei ca nu stie sa scrie pe cand tu esti mai rau? Mie mi-ar fi rusine...

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru Carmen100):

Da,ii zic ca nu stie sa scrie pentru ca asa e.Eu nu fac greseli grave de gramatica, si stiu sa folosesc semnele de punctuatie spre deosebire de altii.
Si nu, nu mi-e rusine deloc.Doar i-am spus cum e, de ce mi-ar fi rusine pentru asta?

| M25M a răspuns (pentru ramonikkk):

Vrei informatii despre marele cantaret al secolului, primesti un raspuns, nu esti de acord cu el si totusi ii dai funda?!?!
ori
Vrei informatii despre pustiul asta arogant si nu suporti ca altii au alte pareri?!?

Ok.

11 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

Un nesimtit care is scuipa fanii...

| soloangel01 a răspuns:

Stiu ca s-a drogat, ca a fost cu Selena Gomez, care la lasat ca s-au drogat amandoi(asta nu e adevarat...)

| AlexisAlexx a răspuns:

Justin Bieber (n. 1 martie 1994) e un cântăreț de muzică pop/R&B de origine canadiană.
Și-a început cariera profesională pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai târziu i-a devenit manager. Braun a aranjat ca Justin să-l întâlnească pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat în semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records. Acesta a declarat ca rappul este viața lui dar încă nu poate să cânte.
Prima parte a albumului său My World a debutat pe locul 6 în U.S Billboard Hot 200 și pe locul 1 în Canadian Albums Chart.
În mai puțin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada și, în mai puțin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA.