| mihai101 a întrebat:

vreau sa va pun o intrebare mi-am nu de mult un telefon samsungs5230 sunt multumit dar cand instalez jocurile imi spune eroare java nu exista memorie disponibila. spuneti-mi cum fac am gard de 2 gb ar trebui sa mearga ce sa fac si inca o problema este telefon cu tacuh screen si casa ii protejez ecranu ce ar trebui sa pun ceva folie da de la ce. dau funda si la restul vot.plz

Răspuns Câştigător
| Classy a răspuns:

Inseamna ca nu mai ai loc in cardul de memorie...mai sterge ceva de acolo sau este jocul mult prea mare ca sa ti-l poti instala deoarece si mie mi se mai intampla...cat despre ecran mergi la magazinele Vodafone sau Orange sau Cosmote cu telefonul si iti gasesti acolo folie speciala de protectie kiss

3 răspunsuri:
| VαMρì a răspuns:

Deci exact telefon Samsung S5230 am si eu drept sa-ti spun sh mie mi s-a intamplat asa la un joc pe care mi l-a transferat un baiat din clasa scrie,, Eroare Java Nu exista memorie disponibila,, chiar nu stiu dc mi face asa am card de 4 GB dar tot face figuri si il am de la Mosu de pe 6 decembrie...cat despre folie ca sa ii protejezi touch screenu nu stiu de unde iei eu o am pe aia de la magazin...sorry ca nu te am putut ajuta.un besso:*

| spy2o a răspuns:

Stiu pe cineva cu aclasi telefon.le bagi pe telefon ARHIVATE in format RAR sau zip nu mai stiu sigur, pe telefon ti le arata normalwinkingtestat!

| Ivaz_Ioana_1985 a răspuns:

Si eu am un telefon la fel doar ca eu luam jocuri pe pe .ss5230.com iar acum nu ma mai lasa numai cu invitatie si deori unde iei jocuri pentru Samsung 5230 in telefon nu trebuie sa ai nimic poze sau filme sau muzica toate trebuie sa le ai pe card