Sa nu te infometezi pentru ca stomacul este foarte ager el presimte ca u vrei sa slabesti si astfel el pastreaza toate alimentele pe care il le-ai dat el trebuie sa se hraneasca toata ziua cu ce i-ai dat si astfel se depune peste tot stiind ca din ce a depus are sanse sa supravietuiasca iti recomand sa mananci din toate nu in exces painea este un mit ea ajuta si la slabit pentru ca e bogata in carbohidrati dar cu cantitati moderate putin si des fara chipsuri sau alte prostii de la magazin 1 ora de sport pe zi fructe si un pahar de apa cand te trezesti si seara inainte sa adormi bafta imi dai funda?
Am citit saptamana trecuta in ziar ca dusurile reci ne ajuta, pentru ca asa se lupta corpul sa ajunga la temperatura obisnuita si astfel se ard niste calorii. Daca bei 7 pahare de apa rece cu gheata slabesti ca si cum ai merge 3 km pe jos. Incearca mancarea sa o mananci cat mai rece. Nu manca dulciuri, in schimb mananca multe fructe si legume, salate, chestii usoare. Nu manca dupa 6 si fa mult sport
Pai mama mea a slabit astfet:Seara, manca 2-3 felii de gutuie si bea 1 pahar apa da-mi funda:
Atata manca toata ziua?
SuzanaStan întreabă:
Gradiii întreabă: