E foarte foarte ieftin. Eu am tot trimis colete unor doua fete iar acum luna aceasta trebuie din nou sa le trimit la fiecare in parte cate o cutie cu multe cadouri de la mine. Prin curier te costa in functie de destinatie. Insa e mai convenabil prin posta pentru ca este mai ieftin si costa doar greutatea care o are coletul. Eu am dat 5 lei pe 5 kg ultima oara parca. Si iti mai cere o asigurare, si sa spui o suma infima. Eu am zis 20 de lei iar fata care l-a ridicat a trebuit sa plateasca suma zisa de mine. Nu stiu de ce, cred totusi ca nu trebuia asta, dar la cate i-am pus in colet, trebuia sa dea 200 lei. Na, asa e cand iubesti, ma intelegi tu.
Succes!
La posta nu te intreba daca are mesaj sau nu, ursuletul, pentru ca trebuie sa-l pui intr-o cutie inchisă ermetic, o "îmbraci" intr-o coală albă de hârtie, scrii adresa ta si a celuilalt (vezi sa merite cadoul, destinatarul!) si la posta iti spune tot. In functie de greutate, de pretul care-l pui coletului si na, de mai multe. Te costa ceva, dar daca merita persoana caruia il trimiti nu mai conteaza.
Batmanuel întreabă:
BeHappyForMe întreabă:
Yurisa întreabă: