Pai eu propun o excursie de 2 zile in prima zi sa mergem la:muzeee,manastirii,case de cultura,gradini botanici, biserici, va aduceti mancare si de 20 minute mancati pe camp, teatre, cinema si dupa acea va faceti rezervare la hotel ps :noi asa am facut si a doua zi puteti sa va jucati sa faceti experimente in natura sa mergeti la cetati si sa incercati sa planATI SAU sa prindeti fluturi
funa? te rog frumos
Este interesant raspunsul mersi frumos si sper ca ti-am fost si eu de ajutor cu funda:*
Poti sa propui sa mergeti 1, 2, 3 zile la muzee,la gradini botanice,case memoriale,castele, biserici, parcuri etc.sau la munte intr-o statiune sau sa vizitati un oras,va luati singuri mancare si bani sau mergeti la un fast-food sau ceva si strangeti bani de exemplu noi am mers si am vizitat Iasul intr-o zi si am adunat bani si am mancat la un Mc Donalds, puteti sta la un hotel sau pensiune o zi, doua etc.cat va permiteti,mergeti cu autocarul sau microbuzul cum vreti,mai puteti merge si la spectcole,concerte,la teatru, cinema si sa organizati jocuri, vanatori cu premii.
Multumesc de ajutor