Pai e usor de folosit... dar vezi ca Miley nu mai are twitter.
Eu am si e super, mi-am facut o groaza de prieteni din strainatate si am cunoscut sute de oameni super tari care sunt si ei ca mine fani Justin
Dar nu toate vedetele vorbesc cu tine. Sunt unele care...'respecta' regulile twitter si tot ceea ce fac este sa scrie ce fac ele zilnic si sa-si promoveze munca, dar altele sunt de treaba cu fanii, ii urmaresc, le trimit mesaje private, le raspund la tweeturi ...(miley nu se incadra in categoria asta, nesimtita ) lol.
Ahh da, si e mai misto decat mess sau HI5. Macar aici sti care sunt adevarati si care nu.
Este foarte simplu iti creezi un cont cu adresa de email etc pe twitter poti primi si mesaje insa lumea nu prea trimite mesaje si daca doresti sa fii la curent cu profilul meu(ciripeli statusurile (unei persoane) mai degraba intrii pe profilul respectiv si click pe follow si in felul acesta ori de cate ori intrii pe twitter cand esti pe home vei vedea ce a mai facut mai exista si twitter pics(poze) este oarecum separat si de cate ori uploadezi o poza poti bifa casuta care iti trimite linkul pozei direct pe profilul tau si in felul asta cei care te urmaresc vor vedea poza pentru ca pe profil poti pune doar poza de profil(scuze ca ma repet) iar daca o schimbi automat cea anterioara va disparea...altceva
imparti ce vrei tu :video, poze, articole despre ce vrei tu mie imi place mult ca aflii multe despre cam tot ce vrei; daca vrei sa urmaresti pe miley montana sau cum o cheama trebuie stiut ca de obicei daca este adevarata hanah montana sa zic sus in dreapta profilului ei scrie cu turcoaz ''veriffied''[contul ] adica chiar este contul ei si cu asta sunt ok pentru ca stii ca multe conturi sunt fake-uri s cam atatdaca mai ai nelamuriri trimite un mesaj dar e simplubafta... ah si trebuie sa te incadrezi in 140 caractere pentru fiecare status daca nu ai loc mai scrii unul