| Casiana a întrebat:

Am descarcat de curand programul acela pentru karaoke numit "KaraFun"... Dupa ce ii dau sa ma inregistreze in timp ce cant, si apare in coltul din stanga sus "REC", ar trebui sa se salveze ceea ce am cantat? Daca da, mi-ati putea zice unde, deoarece nu stiu, si as fi foarte curioasa sa vad cum mi se aude vocea...Va multumesc! O zi buna tuturor!

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Daca dupa ce ai inregistrat cantand peste negativ opresti si asculti de la capat se aude vocea ta, atunci sigur a salvat. Nu stiu programul asta, dar in altele bifezi un R pe trackul (canalul ) pe care inregistrezi si apoi dai record din fereastra cu comenzi play/stop/rew etc. Deci cand iti inregistreaza vocea ar trebui sa o si auzi din boxe sau casti (ar fi de preferat casti si boxele oprite ) alaturi de negativ (daca folosesti unul ). Vezi daca nu ai cumva instalate cateva proiecte cu rol de tutorial.

5 răspunsuri:
| danz a răspuns:

Uite sfatul meu, chiar daca n-are neaparata legatura cu ceea ce vrei tu sa stii: Daca-ti place sa canti si vrei sa te-nregistrezi, nu folosi programele astea, deoarece vocea se poate auzi mult mai prost decat in realitate din multe motive. O instalatie de voce cu microfon si un aparat de inregistrare pentru amatori costa pana-n 4 milioane.

Succes!

| Casiana explică:

Ms, Danz!

| asko a răspuns:

Daca nu ai o optiune cu open folder de obicei se salveaza in c / program files / kara fun, folderul unde e instalat programul

| Casiana explică:

Va multumesc, Asko, am incercat cum mi-ai zis tu, dar nu le gasesc, mai ramane sa icnerc sfatul lui cristacheceliute...

| qDoDop a răspuns:

Nici mie nu imi apare:-s...