Daca dupa ce ai inregistrat cantand peste negativ opresti si asculti de la capat se aude vocea ta, atunci sigur a salvat. Nu stiu programul asta, dar in altele bifezi un R pe trackul (canalul ) pe care inregistrezi si apoi dai record din fereastra cu comenzi play/stop/rew etc. Deci cand iti inregistreaza vocea ar trebui sa o si auzi din boxe sau casti (ar fi de preferat casti si boxele oprite ) alaturi de negativ (daca folosesti unul ). Vezi daca nu ai cumva instalate cateva proiecte cu rol de tutorial.
Uite sfatul meu, chiar daca n-are neaparata legatura cu ceea ce vrei tu sa stii: Daca-ti place sa canti si vrei sa te-nregistrezi, nu folosi programele astea, deoarece vocea se poate auzi mult mai prost decat in realitate din multe motive. O instalatie de voce cu microfon si un aparat de inregistrare pentru amatori costa pana-n 4 milioane.
Succes!
Daca nu ai o optiune cu open folder de obicei se salveaza in c / program files / kara fun, folderul unde e instalat programul
Va multumesc, Asko, am incercat cum mi-ai zis tu, dar nu le gasesc, mai ramane sa icnerc sfatul lui cristacheceliute...