| addelinaa a întrebat:

Buna tuturor am mare nevoie de ajutorul vostru va roogggg! Vreau sa spun ca am 13 ani si pur si simplu nu am niciun prietencryingDe fel sunt mai timida dar mi-as dori sa am macar o prietena cu care sa vb, cand eram mai mik aveam 2 pr f bune dar nu prea am mai iesit din csa si acum nu prea mai vb.thinking va rog din toata inimaa ajutati-ma nu pot vb cu colegele pentru ca ele sunt deja f bune pr si nu cred ca mai e loc si pentru mine va rooooogggggg

7 răspunsuri:
| Anduciu a răspuns:

1. Te duci la colegele tale, le saluti, le intrebi ce mai fac... Vorbeste cu ele despre moda, vedete(stii tu, chestii de fete). Incearca sa te apropii de ele, sa le gastigi increderea.Intreaba-le daca vor sa iesiti in oras in week-end.
2.Incearca sa te imprietenesti cu baietii. Ei nu te judeca dupa cum te imbraci, cum iti sta parul...Procedezi la fel:ii saluti, ii intrebi ce mai fac... Ajuta-i daca iti cer, fii modestahappy
Sigur te descurcihappy

| Silviu591 a răspuns:

Pai ia mai lasa internetul si iesi pe afara.de asta nu`ti faci prieteni rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esi o zina mica si scumpa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si eu am 13 ani si am ff multi prieteni daca te invita o fata de varsta ta la ziua ei nu refuza du-te si iti vei face multi prieteni ''Prietenul la nevoie se cunoaste" big grin si sa-ti spun ca si eu sunt timida si rusinoasa dar asta e nu esti in jungla sa nu ai nici un prieten prietena big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietene ai si aici noi suntem prietenele tale, poti alege chiar tu pe cineva de aici(chiar daca nu ne cunosti)care crezi tu ca te poate mereu sfatui oricand vei avea nevoie.Stii ca un prieten adevarat la nevoie se cunoaste.Eu asa am facut si sunt foarte mltumita de rezultat.Mult succes!happy

| CassandraCass a răspuns:

Prietenii nu se gasesc doar la scoala, ci si la diferite activitati.Incearca ceva nou, cum ar fi lectii de dans, canto sau ce iti place tie (si sporturile sunt f bune)
Cred ca toti am trecut prin chestia asta.Incearca sa nu faci diferente intre oameni, sa vorbesti cu toata lumea si mai ales, sa nu ai fite si aere. Daca n-ai mai iesit din casa poti sa mergi chiar si singura in parc cu rolele, sau sa-ti cumperi ceva dragut doar pentru tine. Timiditatea o poti trece, iti dau un exercitiu.Mergi la magazin si intreab-o pe vanzatoare cel putin 4 intrebari despre produse, vei vedea ca iti va fi mai bine.

| bianca_6803 a răspuns:

Si eu am fost asa dar incet incet am inceput sa ies din carapace"?
si la scoala mea sunt multe fete fitoase cu multe aiare asa ca eu stau cel mai mult cu baieti ca eu de felul meu sunt mai baietoasa asa ca hei iesi