| DeniiMeow a întrebat:

Buna tuturorhappy! Am o intrebare la care as vrea sa-mi raspundeti cat puteti de repede!big grin.Decii.De acum vreo 4 zile mama mea tuseste f tare, plus ca ea mai si fumeaza si de acum 2 zile nu mai poate dormi fiindca tuseste incontinuu. A fost la farmacie si a luat tusin si zinnet(sau genn`) dar tot nu i-a trecut isi face ceai, dar nimic:-|. Ce imi recomandati, plzbatting eyelasheslove strucklove struck['p[]

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Sa mearga neaparat la doctor! Daca este si fumatoare are plamanii foarte afectati si sensibili. Daca nu i-a trecut cu ceea ce a incercat, spune-i sa mearga la doctor!

| gyorgya a răspuns:

Recomand un medic si o radiografie la plamani.mai ales daca si fumeaza.in aceste cazuri e cal mai indicat sa consulti un doctor ca nu e de joaca cu sanatatea.bafta.

| jade_7951 a răspuns:

Lapte cald cu multa miere si sa nu bea apa dupa. asta o va ajuta sa nu mai tuseaca asa mult pe timpul noptii

| trafikantu a răspuns:

Ce recoman eu? un medic?! si de urgentaaaa!

| DeniiMeow explică:

Nu c red ca ar vrea sa se duca la doctor parco o aud"lasa mami ca imi trece, ca iau pastile" plus ca lucreaza si la spital, niste metode ceva s-o conving va rogbatting eyelashes:X:X:X?

| Cory89 a răspuns:

Spune-i ca nu poti dormi noaptea din cauza ei pentru ca o auzi tusind intr-una, iar tu te trezesti din cauza asta, iar dimineata cand te trezesti esti foarte obosita big grin Poate asa o sa o convingi sa mearga cat mai repede la un doctor happy Daca nici asa nu merge atunci mergi la farmacie si cumpara-i Paxeladine sau ceaiuri din astea pentru tuse in gen Fervex sau Coldrex. Sunt destul de bune. Multa sanatate va doresc!

| darrio2007 a răspuns:

La doctor si sa se lase de fumat. Pune pe altcineva sa incerce sa o convinga. Poate se lasa convinsa.

| micurutza2005 a răspuns:

Banuiesc ca e o tuse seaca daca tuseste incontinu, asta trece mai greu dureaza si 3sapt.ar trebui sa ia codeina sau ceva pe baza de codeina pana se rupe tusea apoi ceva expectorant dar trebuie sa mearga si la medic neaparat, mai poate bea ceai de scai vanat, sau de cojite de nuca si ceapa fierte pana e concentrat la culoare si baut cu miere, mai sunt si alte variante dar si la medic am zis...