Eu ma uit la casatoreste cu mine la kanal d marti la ora 20:30, Adio dar te iubesc! la kanal d miercuri 20:30, copii contra parinti vineri national tv 20:15, iubire interzisa national tv 20:15 vinerea, agentul vip antena2 de luni pana vineri ora 21:00, cine stie castiga luni si marti prima tv ora 19:30, suvite cu fite la euforia sambata ora12:30
Nu prea ma uit la tv. dar imi place emisiunea aia de pe mtv: date my mom, si cateodata ma mai uit duminica seara la ora 20:30 la schimb de mame...cam atat.in rest muzica si filme pe Hbo. Dar rar ma uit la tv
Eu ma uit la "Rai da' buni" de la Antena 2 e pe la ora 19.
Si ma mai uit la "Happy Hour" de la Pro TV de la ora 17:45
Eu ma uita la stirile de pe pro tv la 19, la "Acces direct" si bineinteles la "In gura presei" cu Mircea Badea
Mie imi place " Pariu cu frica" Sambata de la ora 23:00, in reluare duminica de la ora 15:10 si de luni' pana joi de la ora 20:01... in rest nu prea urmaresc de cat in cautarea fericirii pe national tv. si cateva filme turcesti pe Kanal D... si bineinteles sport.ro de dimineata pana seara.
Si mai e si Fenomene stranii de la ora 22:00 in fiecare vineri cate doua episoade..
Si mai imi place fata lui TATAA
Cronica Carcotasilor(PrimaTV miercuri la 19:30)
Cine stie castiga(PrimaTV luni si marti 19:30)
Curat murdar(PrimaTV luni 20:30)
Cearta in bucate(PrimaTV luni 21:30)
FOARTE rar Acces direct(Antena1 luni-vineri 17:30)
maryo001 întreabă:
anonim_4396 întreabă: