A mea e Didy.
Ma numes adelina
Si parinti imi zic didi. Dar chiar nu stiu de ce .
Odata cand am fost la colindat cu colegi. la mine acasa tata m-a strigat didi si de atunci au auzit de didi si cateodata si ei imi zic asa
Porecla mea este Diddy, mama mi-a zis asa intr-o zi, iar sora mea imi mai zice uneori Dida. Inainte mi se spunea si Diagonala..., dar au renuntat ca nu-mi placea.
@ 007cobra18
Miroase a pedofil pe aici
in legatura cu porecla mea:
Prietenii imi spun barbos (numele de familie barbu) ) sau barbulet (tz)
``Mimi`` de la Madalina; porecla asta mi-a dat`o fratemiu cand avea 1-2 ani si invata sa vorbeasca si nu putea pronunta Madalina
``Baby-Blue``; in clasa a5-a mi-a dat`o colega mea de banca pentru ca ma imbracam in albastru aproape tot timpul
``Cardi-bardi``; in clasa a7-a ma speriam foarte usor si o prietena mi-a zis asa si asa a ramas
``Cocotata``; tot in a7-a pentru ca daca trebuia sa se urce cineva pe ceva bolovani gigantici sau pe banci, catedra etc. eu eram aceea
in prezent (clasa a8-a) mi se spune ``Madytzy``, ``Malina`` sau cel mai des ``Mada`` :X
Pai poreclele de obicei sunt pentru amuzament : mie mi se zice budinca, sau pisi(urasc pisi) la un coleg care e mai plinut i se zice tatosul adica are tate mari (sani) sau in familie cand eram mica mi se spunea dopu ) sau scai )))
Poreclele mele sunt Iuia care vine de la numele Iulia au inceput sa ma strige princhindeii de surioarele mele si s-au luat parintii dupa ele, si mai este si ioli sau iol de la iolanda.
Am multe porecle. In general mi se zice Geo de la georgiana. Mi se mai zice Iepuras, Giga Credit...
In clasa mai sunt porecle gen Mikita, Teroristu, Geo valorosu, Romi manelista, Basesti, Bibobu-boulet...Papa, Guzi, Guzovici
Porecla mea e Rozzy...deoarece eu vara mereu ma imbrac in roz, bine, nu chiar mereu, insa a fost data de unul de al bunica mea din fata blocului...si asa imi zic toti, dar la scoala colegii imi spui Vyo, de la Violeta, numele meu!
app. draguta porecla tha:X
Hussein (colegii mei de clasa) Intrati aici http://ia-premiu.com/index.php?r=B8FN
Mie mi se spune Buby, desi ma cheama Roxana In clasa a 6 a mi-a zis profu de engleza si de atunci asa a ramas.
Rexona-in clasa a 7 a d-nu de chimie
Leady G- unul singur imi zice
"Ministra" cam incorect gramatical, dar asa mi-au zis pentru ca vreau sa fiu ministru
Andro-modelul meu in viata e d-na ministru Andronescu si cand au auzit colegii asa mi-au zis si asa mi-a ramas
Porecla: aloi)))[dat de o prietena si asa a ramas], pitica[inaltimea mea b-)].piticule.alinutsa:-&. Al[de la alyna]...c.am atat
Gâgă este porecla mea. Acum mi se pare foarte interesanta. Un fost coleg a inventat porecla pe cand aveam doar 7 ani.
₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α... întreabă: