| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

Fetelor, pe voi pana la ce ora va lasa parintii pe strada? Eu am voie doar pana la ora :21:30,chiar m-am saturat, ies la ora 19:00 chiar daca inca e cald pentru a avea timp si trebuie sa stau doar pana la 9.Intotdeauna sunt prima care pleaca ...chiar nu ma inteleg adica nici nu ma lasa parintii sa negociez cu ei.Nu spun ca trebuie sa vin la 12 noaptea dar totusi straight face.Am o prietena care tot asa are voie doar ca ea profita de faptul ca parintii ei sunt proprietarii unei cafenele si stau pana la 22:30 acolo...
Asta seara chiar m-am enervat ca toata lumea intreba de ce plec straight face,mi-am descarcat nervii pe o prietena care ma intrebase de ce plec, ca e f devreme straight face.
Nu stiu ce sa mai fac! Ajutati-maa!
Si mai am o problema.Verisoara mea de 3 ani a dormit 2 seri la mine si a facut pipi in pat,faza e ca miroase ff urat patul si plus de asta sunt numai pete. A incercat mama sa spele dar degeaba, nu iese mirosul.Am dormit cu ea in sufragerie pentru ca era mai racoare si acolo canapeaua e crem si e ff patatastraight face.E noua si chiar nu vrem sa o schimbam.Ce am putea face?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| qwerty101010 a răspuns:

Hei. Pai nici pe mine nu ma prea lasa mama tarziu afara dar acum ma lasa pana la 23:00 cam asa. Faza e ca trebuie sa stie cu cine stai pe afara si ce faceti etc etc. Cheama-ti prietenele intr-o zi la tine ca mama ta sa vada ca sunt de incredere si atunci poate o sa te lase sa stai mai mult. Bafta. Cat despre canapea sa incerce mama ta cu ceai de musetel sa o curete se curata bine. Fundita? :*

22 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Spalati-o cu un burete si detergent, trebuie sa o patrunda.
Cat despre ora de venit acasa..traim intr-o lume periculoasa, ai parinti iubitori si destepti.

| motherfuckerstyle a răspuns:

11.30-00.00 la 17 ani, daca depasesc sunt moarta:d

| al3utzu a răspuns:

In primul rand as dori sa te intreb cati ani ai si de unde esti(doar daca nu te superi). Si eu stiu prin ce reci, pentru ca eu am 14 ani, sunt din Bucuresti si nu am voie decat pana la 22:00(dar eu sunt baiat straight face). Astept un raspuns de la tine, si ne vom sfatui reciproc. Eventual ma poti contacta la emailul: alexblue98@yahoo.com. Sper sa o rezolvam(eu am ceva in cap dar nu sunt sigur daca sa iti spun si tie sau daca sa o aplic eu...)!

| lilith666 a răspuns:

OMG! pe mine ma lasa pana la 1 (la 2 vine mama big grin)si trebuie sa par ingeras. trebuie sati convingi parintii cai prietene bune si de incredere ( eu n-am prietene am 6 prieteni)si mama stie cas de incredere si nu patesc nimic cu ei( sunt cu 3-5 ani mai mari big grin) cat despre canapea spalo cu detergent special de canapele si-o sa iasa (cred...)

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru lilith666):

Cati ani ai?

| lilith666 a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

14 in octombrie implinesc 15 big grin dc?

Ma gandeam ca esti mai mare.

Aaa...pai am crezut ca esti mai mare decat mine si de aceea te lasa pana mai tarziu pe strada.

| lilith666 a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Nu ma lasa de fapt ma lasa pana la 10:15 da..cinei -prost sa asculte de mama...

| kyara10 a răspuns (pentru lilith666):

Exagerezi 1 u nai prieteni cu 5-6 ani mai mari decat tine ci ai prietene deoseama cu tine sau cu cateva luni mai mari decat tine si 2 te lasa pana la 10:30 sau 11:00

| kyara10 a răspuns (pentru lilith666):

1 nu ai 14 ai 12
2 implinesti 13 in octombrie nu 15big grin

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru kyara10):

Interesant,merci pentru raspuns.

| kyara10 a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Npc>big grin

| kyara10 a răspuns:

Nici pe mine nu ma lasa sa stau pana terziu dar de cand mam mai maturizat ora a inceput cate putin sa creasca acum intru in casa pe la 22:30 sau 23:00 depinde eu iti zic sa ai o discutie calma cu mama ta si sa o intrebi dc nu te lasa mai multbig grin

| Ionicutza a răspuns:

Buna! Poate ca parintii tai se gandesc ca ( daca stai intr-un oras periculos ) ai putea pati ceva. Da, asa e, uneori exagereaza dar trebuie sa le pui conditii.Si mama era la fel.Pana cad ma trimitea la magazin iar eu ii ziceam ca ma duc doar daca ma lasa mai mult afara. Poti incerca asta pe tot felul de lucruri banale, dar nu sari calul! Sper sa iti mearga! Baftaa~!

| donnatella a răspuns:

In legatura cu ora afara depinde si de varsta, increderea pe care o au parintii in tine si chestii din astea... Daca ai pana in 15 ani asa o ora rezonbila krd k este 10 jumatate 11.Pentru verisoara ta un singur cuvant pampersi, este ceva normal la 3 anisori.Mult sucess cu parintii! pupici

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru donnatella):

Tocmai,am 14 ani. Pana la 10 si putin e ok, nu vreau mai mult. straight face

| donnatella a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Fata incearca sa ii iei usor spune-le sa te lasa pana la 9 jumate prin oras si dupa sa stai pana la zece in fata blocului pe banca cu prietenii ca sa vada ca esti cuminte, in siguranta etc

| Kara_2955 a răspuns:

Sa stii ca parintii tai nu sunt deloc stricti sau ma rog.Ora 21:30 este destul de tarzie.Dar crede'ma ca si tu iesi un pic cam tarziu [scuze de cacofonie]. Pentru ca pe mine ma asteapta in casa la 9-9:10,desi am 14 ani dar ca sa profit ies pe undeva pe la 3-4.Si ma descurc cu caldura, desi stau in Bucuresti unde chiar e foarte cald.
De canapea, cred ca daca are garantie ar trebui sa o folositi.Sau ati putea incerca sa o dati cu detergent si apoi cu aspuratorul.

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru Kara_2955):

Nu pot sa ies la 3/4.E mult prea cald si majoritatea prietenilor ies pe la 7, unii chiar la 8.Noi ne plimbam si alergam prin parcuri, iar pe caldura asta chiar...nu pot sa ies.