| BiancaBibiii a întrebat:

tuturor! In urma cu ceva timp am avut balul bobocilor, apoi am mers in discoteca, cum urma. Acolo am dat de baiatul care a iesit"Mister" L`am intrebat daca danseaza si a zis ca da, apoi m`a saruutat, l`am sarutat.insa dupa ceva timp am plecat fara sa-i zic nimic.Acum la scoala cand ma vede imi zambeste.Simt ca incepe sa`mi placa persoana lui. Ce fac in aceste conditii? Eu nu stiu daca el ma placesad:-s:-((!

Răspuns Câştigător
| Iiiiioana a răspuns:

Buna big grin
Paai cel mai bine ar fi sa te duci la el,sau daca esti mai rusinoasa putin sa ii ceri id-ul in caz ca nu il ai deja, si sa il intrebi: Legat de sarutul de la bal,...Ce ar fi vrut sa insemne de fapt? Adica... atunci cand un baiat saruta o fata inseamna ca o place. (parerea mea).
Adica poate ca te-a sarutat ori pentru ca te place,ori ca a aut o provocare sau un pariu sau ceva, ori caa...a vrut sa vada cum sarutithinking
Oricum,incearca sa afli mai multe despre el si daca nu vrei sa alegi prima varianta incearca sa te apropii incet de el, sa il cunosti mai bine, si la momentul potrrivit intreaba-l ce e cu faza cu sarutul. big grin
sper ca te-am ajutat kiss

4 răspunsuri:
| JungHaYo a răspuns:

Logic ca te place doar nu crezi ca radede tine

| didi99 a răspuns:

Poi,daca te-a sarutat e clar ca te place.Dar depinde de cat timp a trecut de atunci. Poate nu te mai place.Trebuie sa-ti faci curaji si sa-l intrebi.

| BiancaBibiii explică:

Mersii...a trecut doar 1 saptamanahappy!

| BiancaBibiii explică:

Da...dar toata faza e.ca el era beat.atunci.si acum nu mai prea vorbeste cu mine.inainte vorbea mai mult (Dupa ball) Dar.intr-o zii a inceput sa vorbeasca.mai ciudat.sa se poarte ciudat.Deci nu stiu ce sa cred!