| thehope a întrebat:

Nu voi pune o intrebare...ci vreau doar sa le multumesc tuturor celor care mi-au raspuns pana acum... celor care mi-au oferit raspunsuri cu adevarat folositoare, sau mai putin folositoare... le multumesc pentru ca au avut rabdarea sa citeasca tot, sa scrie macar un rand care de cele mai multe ori m-a ajutat...
In seara asta sunt trista...de maine nu voi mai putea intra pe acest site...si pe nici un altul...pentru ca nu voi mai avea conexiune la internet o buna bucata de vreme...de aceea pe aceasta cale rog adminii sa nu imi stearga acest cont, pentru ca desi nu voi mai intra la fel de des, tot o voi face atunci cand voi putea...
Vreau sa mai spun ca mi-a placut foarte mult comunitatea de aici.chiar mi-am facut si cativa prieteni intr-un timp asa de scurt...ma bucur mult ca am avut ocazia sa ajut pe altii si ca altii m-au ajutat la randul lor, doar suntem Toti-Pentru-Unul...Va doresc tuturor o seara cat mai minunata si sper sa ne mai vedem mai des decat sper eu.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii sigura ca nu te vom uita, si te asteptam sa revii cat mai repede. Nu fii trista, stiu ca este greu, dar vor veni zile mai bune si atunci vom fi iar impreuna cu totii. Nu putem fi toti prieteni, dar nu suntem indiferenti fata de nici un membru TPU. Suntem aici pentru cei care au nevoie de noi; intram sa intrebam si sfarsim prin a da raspunsuri, astfel devenim useri ai TPU si nu ne putem ignora pentru ca in fiecare raspuns punem o particica din sufletul nostru si, vedeti si voi, cate suflete se intalnesc la fiecare intrebare! happy :*

12 răspunsuri:
| M4RK a răspuns:

Ce test trist crying imi vine sa plang o sa ne fie dor de tine crying

| ViVi a răspuns:

Sa stii ca mai facut sa plangcrying
si noi ne bucuram sa fim alaturi de tine tongue

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Off, off. din cauza scolii n-o sa mai poti intra pe TPU?sad dar nu trebuie sa fii trista.trebuie sa fii fericita, adica sa te bucuri acum de site! O sa ne fie dor de tine, si nu uita: te vom astepta mereu cu bratele deschise big grin Ma bucur ca iti place comunitatea de aici. da, iti poti face prieteni repede aici love struck pentru ca toti sunt de treaba!big grin Pa pa, o seara placuta, te asteptam!happy

| antonius74 a răspuns:

Sa nu fim trsti pentru ca o sa ne vizitezi mai rar, ci fericiti pentru ca inca o sa o faci happy

| thehope explică:

Nu e scoala motivul... e ceva mult mai complex...Chiar o sa imi fie dor de voi kiss.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum zice si nick-ul tau, speranta krapa ultima. Poate o sa ai net, ca numai pe luna n-a ajuns inca internetul, in rest merge si prin telefon big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Micule imi pare rau, ma obisnuisem cu tine, aici pe baricade.

| Pepper9 a răspuns:

TristcryingMultumesc pentru timpul care l-ai acordat pentru TPU. Bucura-te ca o sa mai intri din cand in cand, nu fii trista ca nu mai poti sa intri asa de mult pe TPU. O sa ne fie dor de tine!

| cotzobel a răspuns:

Thehope, nu fii trista...noi suntem prietenii tai si te vom astepta, esti oricand bine-venita. poate gasesti tu net, de la o vecina, la o prietena, macar asa o data pe saptamana sa intrii. speram sa te vedem curand, sa revii cu sfaturile si intrebarile talehappy.multa bafta!happy

| andrei123 a răspuns:

Ce pacat ca nu o sa mai intri pe TPU! O sa ne fie dor de tine si iti urez si tie o seara frumoasa si sper sa ne mai intalnim pe site cat de des se poate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Again and again...

| Roxana_6190 a răspuns:

Dar nu cred ca este scoala de vina pentru ca si eu sunt in clasa a6-ea si am ore de la 10:45 la 15:00! Dar eu mai am timp liber! Ma rog... dar lasa noi o sa te asteptam mereu! TE pup love struck si sper sa mai intri curand!love struckcrying