| GabrielaRawr a întrebat:

Va uitati la Next Top Model? Daca da, cine credeti ca va castiga dintre Laura, Iuliana si Sandra?

Răspuns Câştigător
| Irenexd a răspuns:

Eu cred ca Laura pentru ca e si tanarasi frumoasa si face poze bune! Asta e parerea mea acum succes ei in finala!
Pa, pa

11 răspunsuri:
| Loly a răspuns:

Sper ca Laura.Ar fi culmea sa castige mahalagioaica de Iuliana sau Sandra.Sandra e frumoasa dar eu tot Laura vreau sa castige. Oricum am ramas surprinsa cand am vazut aseara ca a eliminat-o pe Karin.Chiar daca nu mi-a prea placut de ea poza bine si nu merita sa fie eliminata. Iulianei sau Sandrei i s-au oferit atatea sanse iar ei nimic.In fine,eu zic ca Laura va castiga deoarece e cea mai mica, e inalta, slaba si pozeaza si bine.

| ioana1704 a răspuns:

O emisiune imbecila, cu un idiot care are tot felul de frustrari - Botezatu!

| Irenexd a răspuns (pentru ioana1704):

Sa stii ca asta e parerea ta! Poate pentru unii emisiunea e frumoasa ' Daca tie nu iti place asta nu inseamna ca trebuie sa zici asta pe acest site! Asa ca mai gandeste-te la ce raspunsuri postezi! Pa, pa

| ioana1704 a răspuns (pentru Irenexd):

Da e parerea mea.cum ti-i se pare un barbat care ajuns la o anumita varsta nu e realizat pe plan familial, desi lucreaza fff mult cu fete-femei si are de unde sa aleaga. cand vei mai creste vei judeca altfel, vei vedea!

| LizaGirl a răspuns:

Laura. Iuliana degeaba e frumoasa daca are gura aia proasta happy

| Michael54654654 a răspuns:

Am vorbit cu DENISA de la Craiova si a zis ca o sa castige Iuliana.

| Michael54654654 a răspuns (pentru Michael54654654):

Ma rog.A vorbit fratele meu ca o cunoaste.

| DeDeLoVe a răspuns:

Sandra e foarte frumosa nu stiu ce a patit aseaea dar oricum cred ca ea va castiga acum sa vedem

| elena4ever a răspuns:

Laura,pentru ca e cea mai tanara, si are potential.Tu care crezi ca va castiga?

| mamarutza12 a răspuns:

Laura, e cea mai frumoasa si nu are fite ca si sandra si iuliana. tin cu ea din episodul 4. sandra e frumoasa, dar cred ca next top model nu este facut pentru a crea vedete playboy, ci pentru a gasi un model natural. iuliana mi se pare destul de prefacuta, dar amuzanta, dar sper sa iasa, niciodata nu mi-a placut de ea.

| Kitty_7799 a răspuns:

Iuliana.e cea mai frumoasahappy