| LoveSunshine069 a întrebat:

Ziua mea este marti, adica peste o saptamana (16 august) si implinesc 15 ani. >:" si as vrea pe langa petrecerea care o sa fie cu toti prietenii mei sa existe un moment mai special la sfarsit... Ca tot e vara, ma gandeam la baloane cu apa :X sa facem doua echipe si sa ne batem devil Ce ziceti? Mai dati-mi alte sugestii, va roog. puppy dog eyes
Multumesc!
FUNDITA! +voturi. >big grin

5 răspunsuri:
| Pufi1999 a răspuns:

Perfect! Este o idee buna si va veti racoti. Fetele nu vor fi de acord, dar daca le vor uda baietii, ele se vor razbuna.

| CoOsMin a răspuns:

Daca invitatii tai vin in Costum de baie. ar fi indicat sa va bateti cu apa daca nu... ai putea incerca sa va uitati la un Film de genu : Employee of the Month, sau Marea Mahmuralea 1. La Multi ANi :*:*

| ComicGirl a răspuns:

DA,pana sa sfarsesc intrebarea tot la apa ma gandeam si eu.cred ca e o idee buna.desi ar trebui totusi avertizati sa isi ia costumele de baie la ei.happy

| bebyInocent a răspuns:

In primul rand la multi multi ani!
e super ideea dar ca si ceilanti care tiau rasp trebuie anuntati sa isi aduc costume de baie dar dc stau mai bine si ma gandeskkthinking mai bine nu ii mai anunta devilca doar no sa moara de la niste apa si e mai fain...
sau sa va bateti cu frisca, sau jucati niste jocuri cu pedepse dar e faina asta cu apa

| LoveSunshine069 explică:

@Nastasia: la asta m-am gandit si eu smug
@CoOsMin: multumesc big grin
@ComicGirl: multumesc pentru raspuns. big hug
@kissmylips: multumeesc happy cred ca n-o sa-i anunt devil va fi mai amuzant asa... imi place ideea cu jocurile smug mersi.