Eu cred ca nu ai ce face )! Sf lumii va veni sau nu. nu avem de unde sa stim! Ideea apocalipsei a devenit o chestie comerciala... in fiecare an "vine" sfarsitul lumii. Vai Ar fi trebuit sa se fi sfarsit de ANI BUNI daca erau adv aberatiile tuturor imbecililor " MARI OAMENI AI STIINTEI " pfff!
Corect!
si oamenii astia de stiinta(de-abia pot sa ii numesc asa)mint cu nerusinare! trebuia sa fie apocalipsa in 2000, nu? a murit cineva? a fost vreun cutremur? NU!
Buna, Annete draga!
Nici eu nu cred in asa ceva. Aberatii totale. Se zice ca nici Iisus Hristos nu stie cand va fi sfarsitul lumii, dapai un "amarat" de om?! Cand va si, va fi! Si cu asta am incheiat.
Pa, pa!
De ce nu a fost in 9.09. 2009? sau 10.10. 2010? sau mai tarziu?
Previziunea sfarsitului lumii a devenit o gluma plictisitoare la care numai cei cu mintea odihnita non stop pun botul.
Sunt mai mari sanse sa se vada un curcubeu in timpul unei eclipse de soare sau sa se castige la lotto fara sa se cumpere bilet, decat sa stie cineva cu precizie cand o sa fie sfarsitul lumii.
Nu stie nimeni cand va fi sfarsitul nici ingerii din cer, nici Fiul, ci numai Tatal. Ceea ce stim este ca noi trebuie sa fim constienti ca traim vremurile din urma si ca sfarsitul este foarte aproape.Este important sa avem pace cu Dumnezeu prin Isus Hristos.
Eu am spus clar:eu nu cred!
zi-mi si mie parerea ta despre aberatiile dupa internet. daca vrei.
Anette nu vine sfarsitul lumii da? si gata.
Bonjour annete!
uite aici cateva "apocalipse" asa zis "prezise" :
http://stirileprotv.ro/......-acum.html
sa mai asteptam pana in 2012?
:-?
Foarte explicit!
Wai de mineee!:o
Annete?! ti-am facut rugaciunea?:o.
*Doamnee miluiesteee!*
Eu vorbeam serios.
Mda.Daca ne luam dupa iei wai de capu` nostru.
Cum au spus si in 2010. ca vine sfarsitu` :o
Dar eu inca traiesc :::^^:::
Oare sunt nemuritoare?!
ai dreptate.nici eu nu cred.cum a zis si Klepto, de ce nu a venit pe 9.9. 2009? sau pe 10.10. 2010?
am pus intrebarea pentru ca am intrat de curand pe TPU si am vazut numai intrebari din astea cu:,, sfarsitul lumii"si vroiam sa vad si parerea vostra.
Amin.
Ca nu cand vine sfarsitul lumii trebuie sa ne preocupe pe noi, ci cum ne gaseste pe noi
crisy_9816 întreabă: