| ♥кŧà ŧέ łüьέšŧέ♥ a întrebat:

Buna!:* Va plac cizmele Ugg? Ca am vazut la toata lumea. Mie sincer nu imi plac deoarece sunt mult prea populare.happy

Răspuns Câştigător
| alexamealexa a răspuns:

Bunahappy
Sunt dragute dar nu le-as purtabig grin.Trebuie sa recunosc ca si mie imi placeau atunci cand au aparut dar apoi a inceput sa isi ia toata lumea si nu mai au nici un farmec.Eu una prefer bocanciiblushing. Stiu ca acum sunt la moda insa asta este parerea mea.happy

9 răspunsuri:
| Nicolelenaa a răspuns:

Nu trebuie sa iti placa tie sau altuia.
Mie una imi plac.
Porti ce iti place si in ce te simti bine.
De exemplu: cea mai buna prietena a ta poarta o geaca si tu vrei sa o porti doar ptc o poarta e deoarece este la moda. NU!

Poarta ce vrei, ce iti place si in ce te simti bine.

Numai bine! :*

| คηĐЯээд a răspuns:

Bunahappy.
Mie imi plac si sunt populate pentru ca sunt frumoase.
Ele tin foarte bine de caldhappy si le poti lua oriunde.
Sunt un fel de papuci de casa dar sunt cizme.
Mie una imi plac foarte mult happy

| anaisu a răspuns:

Mie una nu imi plac ca sunt uratestraight face

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Eu una nu ma uit la popularitate... port ce-mi place:d
Dar nu pot suferi modelul, zici ca sunt cizmele din plastic a lu tataie!laughingcel putin asa le vad eu, nu critic pe nimeni, fiecare se imbraca cum vrea si cum ii place:d

| ydaa a răspuns:

Sunt ft tari si ieftine eu am 4 perechi si am dat super putin pe ele atat timp cat se poartaa si sunt misto sima face sa arat ca lumea o sale port orkum nu prea imi pasa cas populare ma avantajeaza le port dakanu out! cat dela modaa o fi funda?

| IoanaBogdana a răspuns:

Da, imi plac, daca asta e intrebarea. si nu inteleg de ce "sunt prea populare" este un motiv pentru a nu-ti placea ceva.

| Roxi_7263 a răspuns:

Ma, nu se poate spune ca sunt urate dar eu personal n.asi purta, deoarece, cum ai zis si tu sunt prea populare si maresc optic piciorul. adica il latesc. in fn. si arata si ciudat, mai si intra apa in ele pe timp de iarna sau ploaie...

| Jojo1997 a răspuns:

Nici mie nu prea imi plac asa de mult, dar totusi daca altora le place nu trebuie sa ne bagam fiecare cu gusturile lui happy

| loryka00 a răspuns:

Interesant.sa nu-ti placa pentru ca suint populare laughing. poate nu-ti plac din cauza aspectului rolling on the floor rolling eyes