Aveti nevoie de foarte, foarte mult noroc. Acum sigur depinde ce cantati, ce stil aveti, etc. Important este sa aveti intre 18 si 25 de ani, pentru a va face o baza initiala de fani. Ati putea incepe prin a canta la radio. Puteti incerca sa dati o auditie la Pro fm, pentru ca de obicei acolo se ocupa cu lansarea trupelor.
Cat despre nume... acesta trebuie sa va reprezinte. De obicei ai o idee stralucita si aceea este singura. Trebuie sa fie un nume care sa va inspire, sa va descrie. Important este ca numele sa nu fie luat deja de o alta trupa sau sa poata fi confundat cu usurinta cu alta trupa. Uite cateva sugestii: The feel of my heart, Wings, Real and rare, Whenever you want, Just for a day, Fighting for a wild, etc. Si numele depinde de genul de muzica pe care il cantati.
Pentru a va face cunoscuti aveti nevoie de mult noroc. In primul rand, vorbiti cu cineva care v-ar putea ajuta cu asta, precum un fost profesor de muzica, o ruda care cunoaste pe cineva de la radio sau de la o casa de discuri, un regizor care sa va faca un videoclip. E buna si ideea cu concursurile, desi acolo deseori se intampla sa participi, initial sa fii printre favoriti, iar dupa concurs daca nu castigati sa nu isi mai aminteasca nimeni de voi. Gasiti-va un impresar bun, care sa va organizeze initial cateva concerte, dupa care sa avansati.
Locurile pentru exercitii nu sunt foarte importante. Puteti sa repetati acasa la una dintre voi, intr-o mansarda, sau in orice alt loc unde aveti suficienta liniste si nu deranjati pe nimeni.
Daca vrei pot sa iti dau idei pentru afise de concert. Depinde de ce nume veti pune trupei, ce gen veti canta si ce nume va avea primul vostru album. Trimite-mi un mesaj daca vrei si te pot ajuta mai mult.
Nu stiu in legatura cu numele...dar ca sa va faceti cunoscute poti:
1.sa mergi la un studio de inregistrari si sa inregistrati acolo cateva piese
2.sa postati pe youtube un clip cu voi cantand, asa deveniti cunoscute.
3.sa mergeti la auditii la concusurigen Romanii au talent sau X factor.
Îmi imaginez ce melodii o să faceţi dacă niciun nume nu sunteţi în stare să vă alegeţi.
Baby, baby, baby oooooh!
E cam dificil ce vreti voi sa faceti daca nu aveti nicio pila la casele de discuri. eu zic sa incercati sa va inscrieti la consursurile alea "vocea romaniei" si "X factor" poate aveti noroc, daca aveti si voce. bafta!
Idem laura, macar aveti microfoane? instrumente muzicale? VOCE? ce muzica o sa cantati? aa? ghita? pfff afiiis?ce culoare sa aiba afisul? de fapt lasa trupa si invata carte!