Buna,in primul rand trebuie sa ai grija sa nu iei teapa multe persoane vor sa faca acest lucru, ai putea sa schimbati adresa de messenger pe una care sa o faca el/ea si el/ea sa tina minte ce intrebari ati pus ca sa nu creada ca tu vei schimba parola (parola sa o stiti amandoi)! Si dupa ce ii dai banii sa schimbi pe o adresa de a ta 2. Ai grija ca multi useri au niste conturi bestiale si vor de exemplu sa le dai o suma mica de bani sau un alt cont ca sa,, aibe incredere'' ai grija (Nu toti sunt asa ) 3. Poate ai ceva concediu in luna August si treci prin Romania prin locatia une se afla el 4.De ce sa bagi bani intr-un joc? Nu mai bine aduni de o bicicleta noua sau chestii care iti lipsesc? 5. Daca ii vei da toti banii fii sigura ca nu iti va da contul (Iti zic din experienta si eu am luat plasa asa cu o pagina de facebook) 6.Dovedestei ca esti de incredere si el poate iti va da contul apoi tu lui banii! 7. Dami fundita:*
Pai va trebui sa va intalniti el sa-ti treaca contul pe id de mess al tau iar tu sai dai banii in mana si asa tu vei putea sa iei contul iar el banii sper ca te-am ajutat!