Intra pe mozilla, sau ce ai tu explorer-unelte-securitate-debifeaza retine parolele, si gata
Intra in setarile contului [nu stiu pe unde nu folosesc facebook] si dezactiveaza "sing up automatically".
sau daca nu merge incearca asta:
daca folosesti mozilla acesta poate sa ti retina parolele si idurile
[pentru ati usura munca ca de ficare data cand intri pe facebook sa nu te mai chinui tu sa scrii]
du-te in tools /securiry si debifeaza 'Retine parolele pentru siteuri" si ca sa stergi parolele existente dai click pe exceptii si dai stregere
la toate.
Daca nu merge niciuna alceva nu stiu. Sper sa ti mearga!
Have Fun!
Buna!
1.Iti scrii id de la facebook din nou.
2.Iti scrii alta parola grasita.
3.dai memorare parola.Ca sa memoreze parola grasita si ca prietena ta sa nu se mai poata conecta la contul tau de facebook.
4. apoi iti scrii parola buna dai log in si nu mai dai memorare parola asa iti va ramane memorat parola cea veche iar prietena ta nu o sa s mai poata conecta la contul tau!
Succes!
Sper ca ti -am fost de ajutor!
Primul pas...intri la facebook si dai log out. Dupa care intri iar si iti cere adresa de mail si parola, si dupa ce le-ai scris acolo, debifezi acolo unde scrie tine-ma logat si ai rezolvat problema.
Express11 te rog pori sa-mi explici mai bine ca solutia ta e buna dar unde sunt unelte la inetrent exploras?