| lovefan a întrebat:

Va rog mult, dati-mi si mie un mesaj de anul nou pentru un profesor, ceva frumos. Va rog mult, nu site-uri, doar un mesaj ales de voi. Va multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| LoquitaSeMutaInViataReala a răspuns:

In aceste zile, de Nasterea Mintuitorului IISUS, zile pline de lumina si clinchete de zurgalai, va doresc ca sa aveti parte de calauzirea pasilor pe calea destinului, sa va ocroteasca, sa aveti toata binecuvintarea "UNIVERSULUI" si ajutor deplin, in realizarea tuturor dorintelor,
"MULT NOROC si VISE IMPLINITE"!

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciu.
Cu ocazia acestei mari sarbatori va urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite! Sper ca mos Craciun happy sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate.
Cu dragoste,

Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

si, o mica urare
Un ren cu nasul rosu, cum e fesul lu' Mosu... Un mos cu barba alba ce bate la ferestre Vine sa iti aduca o noapte instelata - o noapte de poveste.

Nu-ti voi dori nici masa-mbelsugata, nici multa bogatie, nici viata fara griji, sau 1000 de ani... M-am tot gandit la ce sa iti doresc:

Sa fii iubit, si sa iubesti,
Sa primesti tot ce-ti doresti
Multa fericire, multa sanatate
Mosul pentru tine sa vina cu de toate

Craciun fericit si La multi ani!

happy
sper ca te'am ajutat
bye ")

| lemmon a răspuns:

Credinta face orice lucru posibil, sperata te face sa nu renunti niciodata iar dragostea impodobeste totul! va doresc sa aveti parte de credinta, speranta si dragoste! numai bine! un an nou fericit!
scurt si la obiect, sper sa iti plac
UN AN NOU FERICIT!