Are o boala numita jigaraie du-l la veterinar si o sa ii faca injecti daca le acepta o sa traiasca daca nu, o sa moara
am avut si eu 3 catelusi care au facut jigaraie la toti am chemat veterinarul si le-a facut injectie 2 au murit ca au avut organizmul slab si unul traieste (tot teckel este ).
jigaraia o fac (din cate stiu de la vetrinar)la 6 luni, dacA TRECE DE boala isi schimba dupa 2-3 zile dinti.
deci du catelul la veterinar.
pa, pa
Poate are viermisori.si cainele meu a avut viermisori si eu mi-am dat sema prea tarziu...nu e de joaca du-te cu ea la un medic veterinar sa ii dea ceva vaccin.catelusa mea a murit pentru. ca nu i-am dat vaccinul la timp. i l-am dat cu o zi dupa ce trebuia
sper ca te-am ajutat
Si eu am avut un pechinez si tot asa facea tremura, statea tot intr-un loc, nu manca. TREBUIE SA O DUCI NEAPARAT LA VETERINAR SA II DEIE VACCIN! la primul caine nu m-am dus fiindca nu stiam ce are. peste 2 saptamani dupa boala asta mi-a murit. DECI DUL LA VETERINAR SA II DEIE VACCIN SI mancare ii dai cu seringa ca nu poate sa manance.
Si eu am un caine teckel si acum are 2 ani jumate...are limbrici... dul la veterinar o sa ii dea o injectie si aasa o sa manance de o sa se faca grasa vezi ca teckelilor nu le place mancarea de caini( in special pedegree) da`i supa de taietei si multa carne pana la 1 an si NU ii da oase
cainele meu mananca foarte bine o mancare de la Kaufland in conserva patrata pe cutie scrie DANTE adult
iai si tu adult ca nu conteaza si daca ii place mai iai
daca vrei mai mult ajutor vb prin mesaje
Succes!
Pa:-H
Mergi cu ea la medicul veterinar. Poate a mancat prea mult, are ulcer sau are stomacul sensibil si are nevoie de o dieta anume.
Eu am coker si a trebuit sa schimb mancarea speciala pentru caini cu cea facuta in casa. I-am dat orez cu morcovi sau piept de pui, incetul cu incetul si-a revenit si acum nu mai mananca mncarea la conserva doar mancare de casa.
Posibil sa fii mancat ceva din casa sau de afara... nujt ce sa spun
e bine sa consulti un medic veterinar!
Duo la veterinar sau iai niste pastile d l o farmacie(ii spui la vanzator ce are si iti ce`i trebuie). mie mi-a murit o catea, la inceput si ea vomita si nu manca apr nimic.al doilea catel i-am luat pastile si a scapat.bafta!
Si a mea a patit la vel e lup i puneam mancare si nu se atingea de ea manca putin cate putin dar voma intruna singura solutie e sa nu i mai dai pedigri carnita da dar moale