| Forev3rAlone a întrebat:

Buna!

Vad ca a aparut la Bravo Casa de Sticla-Vampirii din Morganville, si as rvea sa cumpar seria, sau macra cateva volume.
Intrebarea mea este:Merita?
Vreau doar raspusuri gen,, da, e super" etc, nu povestirea seriei.
happy

Răspuns Câştigător
| UnicornsAreLove a răspuns:

Eu cred ca merita, cel putin asa a fost si cu seriile trecute.Intereseazate daca nu cumva se impart in 2 parti asa cum a fost si la Academia Vampirilor si calculeaza cam cat ar costa toate cartile si apoi compara cu pretul pe toate. De exemplu : Academia vampirilor toate cartile= 180 lei. Primele doua carti nu sunt impartite = 10 lei fiecare, in concluzie 20 lei. Apoi partea a III-a este impartita in 2 carti( nu mai tin minte exact) =40 de lei partea a IV-a este impartita si ea in 2 carti 60 lei si a V-a la fel 80 de lei si + a VI-a vin 100 lei.Pentru aceasta serie a meritat, iti urez succes big grin

| Forev3rAlone explică (pentru UnicornsAreLove):

Multumesc mult, chiar daca nu la bani ma refeream.Ci doar la o parere despre carte:*
Am citit descrierea si mi-a placut, suna foarte bine.Seamana cumva cu vreo alta carte citita de tine?big grin

| UnicornsAreLove a răspuns (pentru Forev3rAlone):

Sincer nu am citit seria cu Vampiri din morganville daca la asta te referi in schimb si eu ma gandeam sa mi le iau big grin.Imi plac tipurile astea de carti iar daca te refereai la Academia Vampirilor, nu, nu am mai citit nimic asemanator.Sunt cam confuza in ultimul timp de aia vorbesc cum sa spun,, la dublu ''

| Forev3rAlone explică (pentru UnicornsAreLove):

Aaaa.Acum m-am luminat.Eu credeam ca ai citit Vampirii din Mongraville.
Eu vreau sa le iau, sau macar cateva volume.descrierea si multe alte recenzii suna promitatoare. smug
Iar cat despre Academia Vampirilor, nu am citti decat primul volum, dar mi-a placut.
happy

8 răspunsuri:
| Solsagan a răspuns:

Dacă îţi plac chestiile de genul, ia-o.
Gusturile majorităţii nu pot coincide cu ale tale întotdeauna.
Nu am auzit de seria asta până acum, dar probabil este ca orice altă carte despre vampiri.

| Forev3rAlone explică (pentru Solsagan):

As dori sa te contrazic putin. happy
Nici o carte nu este ca o alta carte, asta daca sunt carti bune.
Am mai citit carti cu vampiri si cred ca singurul lucru la fel era chestia ca se muscau de gat. laughing
Ideea e ca eu apreciez mult cartile, si nu as spune chiar asa in voia sortii, ca oricare alta.
happy

Si nu iti pot spune sincer ca mi-ai fost de ajutor, desi imi asum parte din vina pentru ca nu am specificat ca raspunsurile sa fie date de cititorii acesteia.
Dar apreciez ca ai raspuns. happy

| Solsagan a răspuns (pentru Forev3rAlone):

Foarte multe cărţi se aseamănă între ele.
De exemplu ( aici o să fiu pe lângă subiect, dar nu contează ), seria Twilight şi seria The Vampire Diaries. Da, le-am citit pe ambele ( din a doua, 6 cărţi ), probabil din curiozitate şi sunt teribil de asemănătoare.
1. Bella se îndrăgosteşte de două creaturi supranaturale.
Elena se îndrăgosteşte de două creaturi supranaturale.

2. Atât Ştefan, cât şi Edward se hrănesc cu sânge de animal.

3. Clarvăzătoarele. Mă rog, Bonnie McCullough este vrăjitoare, iar Alice Cullen este doar clarvăzătoare, dar puterea e aceeaşi.

4. Pipiţele care sunt nişte foste-iubite ale personajului principal - vampir.
În Jurnalele Vampirilor - Katherine.
În Twilight - îmi scapă numele pipiţei ăleia din Clanul Denali.

5. Lupta sau chestia care se vrea a fi luptă.
În Jurnalele Vampirilor - Katherine moare împreună cu Elena. Şi ca o mică subliniere, ceea ce face mai bună seria asta decât seria lui Meyer e că aici nu poţi ştii niciodată cât de mort îi cineva, dovada că în,, Furia " Elena o beleşte, dar în,, Reuniunea " revine. Revenind, în,, Reuniunea ", pedofilul de Klaus vine şi dă cu ciomagul pe spatele lui Ştefan, Matt, Elena şi Meredith.
În Twilight, nou-născuţii vin şi se iau la pumni cu Cullen-ii ăia.

6. Toate vampiriţile îs de 345734866 mai mişto, decât când erau oameni.
În,, Zori de zi " - Bella este cea mai cea vampiriţă.
În,, Furia " - Elena este mult mai frumoasă decât când era om, dar de o,, frumuseţe înspăimântoare ".

Îndeajuns? laughing

| Forev3rAlone explică (pentru Solsagan):

Dalaughing ma roglaughing
Astea da, chiar exista intre ele o asemanare mare, dar ma refer in general.
Este de exemplu Casa Noptii, cu Zoey care devine vampirita, nu fiind muscata de vruen vampir, ci fiind Insemnata. Ajunge la Casa noptii, se indragosteste de vreo 3 tipi laughing, plus iubitul ei om laughing, apar tot felul de provocari, ei prezinta afinitati, apar ceva ca niste zombii, si e mai diferita laughing

Sau Academia Vampirilor, sau Vampirii Sudului.

Dar da, Twilight si T.V.D. chiar se aseamana.acolo sunt total de acord laughing

| BiiBiia a răspuns:

Iti recomand sa o cumperi e foarte foarte interesanta si Esuper. Sper ca tem ajutat big grin