Da.nu imi place sa vb despre asta dar daca tot ai intrebat...Am avut un vis in care o femeie manca un mar. Fata nu era cunoscuta, dar stiam ca e cineva din familie.In vis ma plimbam cu trasura, cand m-am intors inapoi la femeie era moarta in vis.
In luna iunie..mai exact pe 20 sau 21 iunie...la ora 3:00.a sunat nepotul bunicii mele si a zis ca sora lui de numai 36 de ani a facut infart si e la spital...la ora 4:30 cand au ajuns si familia mea in afara de mine la spital sora nepotului bunicii a murit si avea 2 copii.
Sincer..nu,dar am auzit multe pevesti de la prieteni si eu nu prea cred in chestii de astea.
Da, ceva de genul.
Eram la bunici si vroiam sa merg in livada.
Livada era despartita de curte printr-o poarta cu un clant.
Nu era vant deloc.
Cand eram la jumatate de metru de poarta, clantul s-a ridicat.
Asta a fost straniu...
Da dar a fost ceva. urat. cand a murit bunica mea stateam la veghe stiti si voi e atuncea s-a auzit din camera unde a murit am auzit si eu si mama >nu ma lasati...<
Mi s-au intamplat foarte multe chestii.Cand stateam cu vara-mea afara, la bunici' a sarit o blana din gard cam la 2 metri distanta de noi.A fost groaznic.Cainii aun inceput sa urle si am vazut o chestie alba in spatele casei.
Cand am intrat in curte, tot la bunici, venisem de la magazin si era intuneric.AI mei erau la masa, cam la 2 metri de mine.Si cand am trecut pe langa scara am vazut o chestie alba urcand scarile si intrand in casa.Am crezut ca mor.Nu imi mai simteam picioarele. a trecut pe langa mine practic.
Am vrut sa merg la baie si, langa usa de la baie mai era o usa care ducea in spatele casei.Cand am trecut pe langa ea, clanta a inceput sa se miste ca si cum ai deschide usa.Si nu era nimeni in spatele casei.
Sunt multe intamplari.E groaznic sa ti se intample. crede-ma!
Maria_Cristiana_1994 întreabă:
juan_8547 întreabă: