Tipul e destul de simpatic si nu are nicio vina ca Monica e partenera lui.....mdea....ea zici ca e o prefacuta... mi-e nu-mi place de ea
dar chiar asa ea nu e "vedeta" ca ce chestie o ales-o?
Eu ma uit uneori... dar nu prea stau pana la sfarsit ca ma plictisesc...
Nu stiu sunt draguti... poate prea inalti, dar asta e.Fiecare suntem intr-un fel si nu asta conteaza.
Pe ce criteriu a fost selectata pentru emisiune? Nu canta ( nici macar manele), nu e actrita ( poate doar in pat), nu prezinta emisiuni ( nu ma refer la emisiunea ei proprie, cu si despre ea). Deci, ce face? De ce e 'vedeta' care lupta pentru nu stiu ce caz?
La limita a scapat de duel.
Nu-mi place deloc de ea...si colegul ei, zici ca plange tot timpul...asa ochi are.
Ce as putea sa zic .despre o "Capra" . Mi se pare o prefacuta, cu partenerul nu am nimic el saracu se zbate sa lupte pentru mama lui in timp ce scumpa lui partenera face pe lesinata. Imi place mult emisiunea
Colegul ei de dans e destul de bunicel, dar Monica nu are acel ceva, care se numeste Talent
Ma lasi...mai bine semna un cec pentru cei cu nevoi urgente ...si nu mai arata ca o papusa mapetz... e caragioasa foc si nu o avantajeaza nimic, fiindca e f inalta. Dar cand esti plin de bani si fite... ...si prostia si snobismul e in floare!
Nu ma prea uit, dar sper sa castige tipu care mi-a pus mie chitara in mana: Stefan.
Sta prea teapana si din cauza asta nu danseaza bine. la stilul Michael Jackson parca era o toapa saraca cu mainile si picioarele atat de lungi.
@Andreea.corect. nu e vedeta. e doar o minorosita care umbla peste tot pe banii sotului miliardar
SI cu dansul. ollleee. Zici ca are 2 bete in loc de picioare.Am citit ca are 1, 80 si 50 de kgEu am 1, 71 si 50 de kg