Nu plec niciodata cu familia, dar cand plec am in rucsac asa: unealta-patent, toporas, cutit de vanatoare cu fierastrau, briceag de voiaj, unul mai mare, 2 role de banda izolatoare, sticluta cu alcool, macar 5 metri de cablu electric, brichete, chibrituri, o carte buna, capodastru, acordor digital, laptop (daca e cazul), tricouri multe, sorturi, prezervative, deodorant, sapun, ciocolata.
Bineinteles, pentru o plecare de macar 4 zile.
Nu merg în drumeţii cu familia, dar când merg la munte am în rucsac sacul de dormit, nişte haine, serveţele umede, pastă de dinţi, periuţă, săpun, prosop, mâncare, nişte sticle mici de apă, aparat foto, portofel, ciocolată şi cam atât. Iar pe rucsac mai am un izolir şi cortul. Iar îmbrăcămintea pe care o port este compusă dintr-o pereche de pantaloni scurţi până la genunchi sau de treining lungi, ghete, un tricou şi eventual un polar dacă e nevoi.
Dacă merg la cabană şi doar pe 2 zile am în rucsac sacul de dormit (ştiu că e curat şi am dormit numai eu acolo, nu îmi fac probleme de aşternuturi), câteva haine (nişte tricouri, o bluză groasă, o haină impermeabilă, şosete, chiloţi, o pereche de pantaloni), aparat foto, telefon, portofel şi în rest mâncare. Când merg la cabană se mai adaugă încărcătorul de la telefon şi alte încărcătoare dacă este cazul. Vestimentaţia este aceaşi.
Pai daca e vorba doar de o zi nu ai nevoie de prea multe. Imbracata cu un sort si un tricou, in picioare o pereche de adidasi(daca e vorba de expeditie etc) iar in rucsac: indispensabila apa, cateva sandvisuri, o unealta mica gen briceag(nu se stie niciodata cand iti poate fi de folos), pix si carnetel, eventual o bluza de trening si o pereche de pantaloni lungi(in caz ca te prinde seara si se mai racoreste), hartie igienicasi sa nu uitam de aparatul foto(cum sa le impartasesti altfel si celorlalti experienta ta?)! Si cam atat ca oricum tu le cari!
Multe haine, apa, macare, ochean, deodorant, telefonul, papuci adegvati restul ia mama si tata. Succes!
Emma6 întreabă:
KevinAnthony întreabă: