| HermioneLove a întrebat:

voi ce ati facut in scoala altfel? cum a fost? v-a placut?

8 răspunsuri:
| Hirako a răspuns:

O pierdere de timp.Mi-am luat medical si am stat acasa oh go on

| Pitbull305 a răspuns:

Eu mi-am luat liber.

| georgiana999 a răspuns:

Luni=am gatit
Marti=ne-a dus diriga la un mechi de handball
Miercuri=am fost cu rolele, bicicleta si am mers cu ele vreo 2-3 km
Joi=am dansat in fata scolii toata clasa
Vineri=am fost la un Karaoke

| IonutAxi a răspuns:

Buna..Nu prea am facut multe, am fost mai mult prin oras cu, clasa, la un suc una alta, a fost frumos

| わたなべ久美子 a răspuns:

Am fost in excursii.

| Darcos a răspuns:

Salut!
Luni:In parc(M-am plimbat tot parcul dupa un magazin)
Marti-La Pitesti(Trei sferturi din timp am stat in autocar)
Miercuri-Laborator de creativitate(Am pictat cu inca 5 un pahar; Mai mult la misto; Si dupa aia am jucat fotbal toata ziua big grin)
Joi-Concurs de talente(Am vazut niste talente VaRzA la care, logic, toti participantii au castigat... Apoi m-am jucat poker la scoala big grin)
Vineri-Ziua Sportului-Am stat si m-am jucat baschet si ping pong(Abia atunci am invatat Ping Pong).

Nu mi-a placut...

| ĄĿiŒ a răspuns:

La mine cel putin a fost o adevarata harababura laughing Toata lumea mergea din usa in usa de parca mergeau cu colinda sa vada lista cu activitatile care se desfasoara in acea clasa. In saptamana aia am mers la un atelier de ceramica(am stat in frig cam o ora pana ni sau facut picioarele albastre si capetele verzi dar nu a contat prea mult pentru ca glumele ne mai tineau sangele in miscare), am avut un karaoke plictisitor la o activitate la engleza ( nu toata lumea iubeste melodia ai se eu te pego mai ales dupa ce se canta de 6 ori X.X ), fotografie in aer liber (ar fi fost si mai frumos daca nu ne tremurau telefoanele si aparatele de frig), am facut evacuarea scolii in caz de incendiu (toata lumea canta ard in flacarilaughing ), ziua cercetasiei la care am stat cu totii in curtea scolii (am explorat spatele cladirii internatului, e cam ca in padure, nu mare diferenta) si in ultima zi ar fi trebui sa facem curatenie dar aproape toata clasa a tras chiulul si am lasat-o pe doamna diriginta impreuna cu cativa baieti laughing

Eu cred ca nu a fost chiar o pierdere de timp sau o tampenie, a fost amuzant laughing bine mai putin activitatea la engleza care mi-a bombardat creierul cu melodii de club si altecele x.X Poate mi s-a parut amuzanta scoala altfel pentru ca am ras si glumit mult cu prieteniithinking Eu una m-am simtit bine

| COSMIN457 a răspuns:

Eu am mers luni, marti, miercuri, dupa acea am stat acasa joi, vineri.

Întrebări similare