Crosetez.Sa stii ca e minunat cand vezi ce poti realiza.
Cauta niste siteuri unde iti arata cum poti realiza diverse fulare, manusi, caciulite chiar niste floricele minunate pe care le atasezi unde vrei.si din cand in cand mai citesc. intra aici: http://bratarileprieteniei.wordpress.com brataricile mele :) poate iti place vreuna
Uita-te la un film, citeste o carte, asculta muzica. Eu asta fac in timpul liber. Iesi mai des cu prietenii si nu ai cum sa te plictisesti. Daca ai prea mult timp liber cauta o provocare noua.
Cauta-ti un hoby, scrie poezii sau ceva proza, ia-ti un animalut sa il ingrijesti.
Chiar ca iti trebuie un job. Te-ai gandit la ceva voluntariat ecologist?
Stau pe mess, nu foarte mult si pe hi5.pe TPU.
ies in oras, cand e cald ies prin parcuri...
joc biliard sau ping-pong
merg la cinema:X
ies cu prietenii la o vorba
merg la o cafenea, un bar, ceva...
sau in mall sa ma uit prin magazine.
de altfel, sunt si reprezentant oriflame, e ca un job pentru mine, ofer brosura prietenelor/prietenilor si dau comenzile, iau produsele, le distribui.imi place ceea ce fac.
pot spune ca nu prea stau pe acasa, decat seara si nu ma plictisesc niciodata!
bafta:*
Y O G A, nu e doar un exercitiu fizic, vei simti schimbari spirituale veritabile. Trebuie totusi sa te abtii de la sex pentru ceva timp, dar nu e neaparat necesar.
Iatzi mai bine un Bonzai sunt sigur ca dupa asta nu o sa te plitisestiniciodata...
Vorbeste cu Dumnezeu, daca nu crezi un El, incepe cu Doamne daca existi si daca vrei ceva cu viata mea, arata-mi care-i aventura care m-ar scoate din banal si m/ar face sa vad ca viata merita traita? El e cea mai captivanta si mai uluitoare persoana! Nimeni nu te iubeste asa cum te iubeste El, nu e asa de incantat de unicitatea ta si nu e mai interesat mai sincer ca tu sa ai o viata mai implinita si fericita!
Eu sunt foarte pasionata de scris
imi place sa stau foarte mult pe blog sau sa caut diferite sit'uri amuzante
si facutul pozelor e un hobby pentru mine
sunt chiar si la o echipa de dans modern...acolo petrec vreo 10 ore pe saptamana... poate te ajuta cateva din hobby'urile mele:*
pusy:*
Alex_8736 întreabă: