Nu, nu exista este o poveste inventata, exista doar acei vampiri(tantarii). Este inventata dupa Tepes pentru. tagea in teapa si se spunea ca ii placea sangele.si de aia se numea Contele Dracula cum e numita partea unde domnea(Transilvania)Castelul Contelui Dracula...Bla,bla,bla.Deci nu exista
Nu.cred ca esti o fana infocata a seriei twilight, new moon, eclipse :-j.mai nu exista vampiri :-j. efecte speciale.sau daca tot te referi la campiri citeste asta :http://ro.wikipedia.org/wiki/Dracula. vampirii sunt ca mos craciun, zana maseluta, iepurasul de paste sau ce mai exista :)). sorry copii dar asta e adevarul :))
@ bridgette, mi'ai frant inima cum poti sa imi spui ca nu exista zana maseluta?
@ dena nu desi as vrea si eu un edward
Striga asa: ba nu ai curaj sa vi sa`mi sugi sangele sa vedem. vine cineva raspunsul meu e :NU)[preaa mult twlight si alte filme
Nu... stiu...
Dar as vrea sa existe lucruri asemanatoare ( nu neaparat vampiri ) cetauri, unicorni, dragoni; pe scurt magie.
Viata ar fi mult mai palpitanta.
Si sti ce? Indiferent daca a existat, exista sau va exista, eu mereu voi crede in magie?
Altfel de unde le-ar venii oamenilor idei despre unicori, zei si altele. Toate sunt legende.
Si in legende intotdeauna exista o parte de adevar
Cand aveam vreo 8 ani sa stii ca chiar credeam acum...
singuri vampiri pe care ii stiu sunt cei din Twilight
Eu cred, parca am vazut vreo doi vampiri seara.
Normal ca nu exista. Te-ai uitat prea mult la Twilight?
Sincer nu stiu ce sa spun.am auzit ca exista oamenii care sug sange si nu au nici o problema medicala.. poate e vampir. dar ca in filme nu prea cred.. fundita?
Depinde de ce gen de vampiri intrebi. Daca vorbesti de cei din interviu cu vampir sau Dracula atunci te asigur eu ca nu exista;), insa daca vorbesti de "adevaratii" vampiri http://www.youtube.com/watch?v=qKjSnmJd2Q8 ca acesta de exemplu, atunci iti pot spune cu mana pe inima ca exista, fiind ca si eu fac parte din ei. :)
Crek voi v'ati uitat prea mult la twilight : sa fim sinceri, doar despre asta vorbiti o intrebare simpla despre vampiri se rezuma (dupa unii dintre voi) doar la twilight?