Luni nu se face scoala la mine, marti va trebui sa vin si fac ore cu profesorii care nu au optat pentru greva! si asa va fi si miercuri, joi, etc se face scoala doar cu restul profilor!
Noi mergem luni la 2 ore (nu toti profesorii fac greva) si marti la 3 ore .
Buna:]
La noi in liceu.doar un sfert din profesori au anuntat ca fac greva... ceilalti au refuzat...
Asadar luni voi fii la scoala x_X
Voi face ore...si se pun absente.:-l
Luni - stau acasa
Mart - ma intalnesc cu diriga si colegii in fata scolii si mergem sa ne plimbam prin oras (activitati culturale de ziua copilului bla bla )
Si de restul saptamanii nu ni s-a spus nimic.
'om trai si 'om vedea
Eu luni nu ma duc si marti ne-au spus sa sunam la secretariatul scolii si sa intrebam daca se invata
Păi la noi în şcoală sunt afişe cam peste tot "Din data de 31 mai, luni, GREVĂ GENERALĂ".
Luni nu ne ducem la şcoală, păi să ne uităm la televizor dacă se rezolvă ceva cu greva sau nu.
Eu stiu ca mari e ziua copilului. si nu se fac ore. apai de greva, ii de luni pe termen nelimitat. luni si marti. sigur nu :-p
In mod normal greva e luni, pe termen nelimitat. s'ar putea sa aflam luni ca marti mergem, s'ar putea sa nu.nu se stie, ramane de vazut
Pe noi ne-au anuntat profesorii ca luni nu se face scoala. Ca marti s-ar putea sa venim degeaba la scoala si in restul` saptamanii sa facem ore cu profesorii neclintiti de la catedra
Noi ( Periam, prin aproapiere de Timisoara ), mergem luni la toate orele...
Si marti nu mergem deloc, pentru ca e Ziua Copilului si. hello!, e,, sarbatoare'' . de cand stiu eu ca merg la scoala la Periam nu am mers la scoala de 1 Iunie
Dar na, poate la voi e alta treaba
Inca nu stiu, s-ar putea sa se faca ore prescurtate, dar scoala noastra luni face toate orele ca la noi nu`i greva.
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: