Nu-l sarabtoresc doar imi fac dovleci:d, nu-mi place sa sarbatoresc o sarbatoare care "nu este a noastra".
Da, eu il sarbatoresc, in fiecare an dau o petrecere la mine acasa cu vreo 3 prieteni. E sarbatoarea mea preferata, o ador. Ar trebui sa il sarbatoresti si tu~
Buna! Eu am vrut sa o fac cu prietena mea cea mai buna si cu inca un baiat la mine in casa.Sa ne costumam etc. Apoi am imprastiat ideea si la scoala si trebua sa se faca in scoala pe 31 octombrie. Dar dupa aia cineva a zis sa se faca bal mascat si dupa aia nu s-a mai facut nimic.
Da :X:X si la scoala si acasa la scoala pentru ca avem diriginta de engleza si ea ne tot spune de america si asa si e aumzant pentru ca noi suntem singurii din sc imbracati penibil care vin la scoala e fain plus ca facem concursuri si etc si acasa en strangem cam grupu` nostru si merge sa,, colindam" la fiecare casa si dupa aia mergem la cineva acasa si ne uitam la film de groaza :X:X:X e fain adica daca sunteti mai m multi n-ai cum sa nu te distrezi noi deja am inceput pregatirile bafta :* :-H