| dragutzyka29 a întrebat:

Voua va place jastin biber. Eu sincer nu-l suport dar vreau sa stiu daca sunt singura ca toate prietenele mele vorbesc cat de dragut e. Mie nu mi se pare si vreau sa stiu ce credeti voi.

16 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Nic mie nu-mi place laughing n-am nimic cu el dar pur si simplu ma enerveaza moaca lui straight face
si colegele mele zic ca-i frumos, bine, unele, imi amintesc cum intr-o zi s-au batut pentru un poster cu el rolling on the floor

| darrio2007 a răspuns:

Daca vede cum ii stalcesti numele se va lasa de cantat.

| Dedeutza2o1o a răspuns:

Nici eu nu sunt innebunita dupa el, dar gusturile nu se discuta.

| X a răspuns:

Eu tot nu pricep ce atatea discutii pe tema lui in special de cel uraste lumea! Ok am inteles toate fetele discuta despre el e motiv de ciuda? am mai vazut si alte persoane care vor sa dea masina peste el s-au sa moara.Cat despre imaginea asta de baiat smecher e datorita paparatzzilor care vor sa-si vanda in continuare ziarul.Toti cititi ce se zice prin presa ca e cel mai x artist insa nu scrie niciunde despre faptele de caritate pe care l-ea facut. Repet nu-s fan dar nici un obsedat care sa isi doreasca sa dea tractorul peste el sau un ciudos! unde a aparut ceva despre el am referat sa nu comentez decat sa zic "mori odata"

| Someonelikeyou a răspuns:

Buna.Da imi place Justin Bieber, dar cum a spus si Georgiiana nu sunt o fana infocata.laughing

| AdeeLinee a răspuns:

Doamne! Ce bine ca nu esti si tu un fan infocat! Mie personal nu imi place deloc Justin Bieber, dar toti copii pana in 14-15 ani parca sunt nebuni, mai ales fetele sunt disperate dupa el. Justin e gen Hannah Montana, idolul adolescentilor.Si cand te mai duci prin magazine nu ai loc de ei...haine cu ei doi,ghiozdane,rechizite,cosmetice, jucarii si multe altele.Of! Deci sunt Contra J.B, dar si Hannah Montanahappy

| Anca15 a răspuns:

Mie nu imi place de el...sincer vorbesc
dar imi plac unele dintre melodiile lui
Ex:
Justin bieber-baby
doar astalaughing
nu imi place de el

| dragutzyka29 explică:

Darrio2007 atunci trebuie sa fac asta in continuare ca daca nu mai canta eu sunt multumita
si floricica nici eu nu stiu ce am cu el dar efectiv imi vine sa-l strang de gat

| Etelca a răspuns:

Mie,personal, imi plac melodiile lui, dar nu sunt un fan infocat.Este doar un pusti care are o voce frumoasa.Nu trebuie sa avem aceleasi gusturi cu totii.Cum a spus si Adelle apare pe ghiozdane,rechizite, bluze, cosmetice etc.Eu cred ca si el, ca si Hannah Montana(Miley Cyrus)va uimi fanii si dupa aceea va cobori ca si Miley.

| Emmeii a răspuns:

Bună. Şi mie îmi place, dar nu sunt fană ÎNNEBUNITĂ după el.E doar un băiat simpatic care are o voce frumoasă.
Pa pa.

| Abcdefghijklmnopqrstuvwxyz0 a răspuns:

Parerea mea : e gay.

| MarinaMrn a răspuns:

Mie sincer nu imi place de el deloc///se da mare si tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema e ca e foarte dragut, si tu nu poti accepta asta.si vulpea cand nu ajunge la struguri spune; bleeeahh.sant acri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea asta a fost pusa de 1000 de ori.De acum, cele care "nu sunt" fane se lauda cu asta, ca cica ele sunt mai inteligente daca nu-l plac. Daca ati avea creier in capu` ala nu v-ar interesa de "Jastin Biber", v-ati vedea de treaba voastra si vedetele voastre, iar pe fane le-ati ignora!
Deveniti patetice, chiar daca voi credeti ca sunteti mai interesante.
Bafta`!

| xLaLaX a răspuns:

Hmmthinking canta dragut sh e simpatic happy.Dar ma rog cum a spps sh georgi' nu sunt inebunita dupa el.straight face.

Aloha \m/

| Cherry_8297 a răspuns:

Sincer...nu imi place...dar nu am nimic cu el, este doar un pusti care vrea sa apara in evidenta si cu toate acestea chiar a reusitwinking